Всеки има своята си доза самочувствие. Къде оправдано, къде уплътнено,

Всеки има своята си доза самочувствие. Къде оправдано, къде уплътнено, ...

6 знака, че сте добри в секса.


Всеки има своята си доза самочувствие. Къде оправдано, къде уплътнено, къде подплатено. Понякога обаче доста се объркваме в правилното усещане за нас, пише Флагман.бг. Това не подминава и територията на леглото. Как да разберете дали наистина сте добри в него?
Умеете да танцувате
Не става дума да сте гъвкави и толкова добри в денс движенията като Джъстин Тимбърлейк, но със сигурност по ви бива в кревата, ако не стоите залепени до стената, докато другите около вас кършат снаги на това или онова парче. След като музикалните ритми не ви подкарват да вием снага, то най-вероятно тазът и бедрата ви няма да знаят как да танцуват в тишината на спалнята.
Нямате съмнения в сексуалността си
Ако имате достатъчно добро отношение към себе си и се харесвате, без да изпадате в нарцистични крайности, то тогава едва ли бихте могли да бъдете смутени от това, че от време на време обличате по-мъжествени дрехи, или че се споделяте с господа, които не се страхуват да поканят в гардероба си розовите ризи. Но ако сте притеснени какво ще кажат околните за вас и вашите сексуални предпочитания и фантазии, то тогава твърде вероятно ласките да не са ви първа стихия.

Източник: fakti.bg