Всеки има шанс да получи награда и то нееднократно Petrol.v“

...
Всеки има шанс да получи награда и то нееднократно Petrol.v“
Коментари Харесай

Petrol.v раздава награди всеки ден – от 5 до 15 литра гориво, безплатна автомивка и тонизиращи напитки

Всеки има късмет да получи премия и то неведнъж

„ Petrol.v “ още веднъж ще радва клиентите си с награди. След триумфа на миналата игра, в която бяха раздадени доста ваучери за, от бензиностанцията  сюрпризират с нова акция.

Томболата стартира през днешния ден 12-ти декември и дава опция на заредилите тук бензин, дизел или газ да печелят всеки ден – 5, 10 или 15 литра от горивото, с което пълнят резервоара на колата си, гратис разчистване на автомобила вътре и вън, тонизиращи питиета – кафе + кола.

Всеки има късмет да получи премия и то неведнъж. „ Няма ограничавания в размера на горивото, което решите да заредите при нас, с цел да се включите в играта. Единственото, което би трябвало да извършите когато дойдете на касата е да изтеглите скреч карта, която да изтриете, с цел да разберем какъв шанс Ви е споходил през днешния ден “, разясняват от „ Petrol.v “ – бензиностанцията, от която взеха решение да дават отстъпки на клиентите си в награди.

Всеки, който изтрие скеч картата си и види на нея усмихнато лице, ще има опция да се включи във втора спомагателна лотария за 50 л гратис гориво.

„ При нас цените на горивата са най-ниските в ж.к. „ Меден рудник “ и това не е за сметка на качеството им. Дизелът B6 е с добавка TOTAL, която понижава разхода на гориво и излъчвания на замърсяване “, разясняват от „ Petrol.v “.

От „ Petrol.v “ описаха още за случаи, в които клиенти са пресметнали, сравнявайки цените им с тези на други бензиностанции, че  при тях горивото е по-евтино и от обекти, даващи 0,25 ст. отстъпка за литър. „ Много хора осъзнаха тази забавна специфичност и си зареждат при нас, а ние им даваме мотив за усмивки с хубави награди всеки ден “, декларират от „ Petrol.v “.

Бензиностанцията съществува към този момент 20 години. Намира се на извънредно отзивчива локация – на самия основен път при започване на ж.к. " Меден рудник ".
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР