Всеки има различна форма на ноктите: някои имат широки и

...
Всеки има различна форма на ноктите: някои имат широки и
Коментари Харесай

6 изненадващи неща, които формата на ноктите ви може да разкрие

Всеки има друга форма на ноктите: някои имат необятни и квадратни, други дребни и тесни. Но замисляли ли сте се какъв брой доста могат да ви кажат? Известен нигерийски академик е изготвил изследователска публикация, в която признава, че естествената форма на ноктите, като пръстови отпечатъци, може да съдържа информация за личността на притежателя им. Решихме да ревизира това. Просто намерете формата си и прочетете описанието. Пасва ли?

Широки, дълги и правоъгълни нокти

Спокойни, прагматични, уравновесени, самостоятелни хора с необятно мислене. Те са надеждни и имат остро възприятие за отговорност за своите думи и дейности. Родени водачи.

Много дребни квадратни нокти

Остри, гъвкави и съобразителни хора с бърз разум. Много избухливи, макар че изблиците им отминават скоро. Те са склонни да бъдат алчни и нападателни, както и ревностни.

Дълги и тесни нокти

© depositphotos.com

Егоистични и пресметливи хора с опортюнистични правила. Те обичат лукса и изискват внимание към себе си. Често се наскърбяват.

Къси заоблени нокти

© depositphotos.com

Избухливи и нетърпеливи, тези хора въпреки всичко са необикновено бързи. Колкото по-къси са ноктите, толкоз по-взискателен е подобен човек към себе си и другите. Те постоянно се стремят да имат своя път и са непоправими перфекционисти.

Нокти с форма на бадем

© depositphotos.com

Деликатни, нежни и сантиментални души с идеалистични възгледи. Те обичат да се усещат потребни за другите и са доста сантиментални, меки и лесни за засегнатост.

Триъгълни нокти

© depositphotos.com

Артистични с деликатна персона и непрекъснато изменящо се въодушевление, постоянно на ръба и склонни към нервни сривове. Те желаят да бъдат приети и известни и ненавиждат да губят.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР