Всеки има поне една случка в живота си с пиян,

...
Всеки има поне една случка в живота си с пиян,
Коментари Харесай

Съседите, които са тормозили всеки от нас

Всеки има най-малко една преживелица в живота си с пийнал, гръмък, сърдит, смешен, подлудял или просто екстравагантен комшия. Подготвили сме ви лист на съседите, които влудяват всеки, само че ги има във всеки блок.

1. Съседът, който готви непрекъснато. Всеки ден. Понякога и нощем. Ароматът от манджите се носи по стълбището, даже по улицата. Със сигурност навлиза мощно в жилището ви. Този вид комшия избира кисело зеле, лук, риба и други сходни ароматни артикули.

2. Съседът, който непрекъснато изпуска тежки предмети. Понякога изпуска тежки предмети, различен път търкаля такива по пода, а от време на време имаме възприятията, че просто мята столове из стаята. Това се случва за предпочитане след 22 ч. вечерта или преди 8 сутринта.

3. Съседът купонджия, който е постоянно на шест. Той си пуска обичаната музика когато и да е на денонощието и последователно усилва звука съразмерно с възходящия адреналин. Остава единствено да се надявате, че музикалните ви усети съответстват.

4. Съседът кихавица, който можете да чуете през стените и етажите. Киха наложително сред 10 и 1000 пъти дневно и имате възприятието, че прозорците ехтят от този мощен тон.

5. Съседът деятел, който постоянно има дела, в които да се опита да ви увлече. Обикновено това е някоя от по-възрастните съседки, които си намират занимания и събират пари за цветята пред блока или други приумици. Обичат да ви звънят упорито и дълготрайно.

6. Съседът пушач, който като че ли спи даже с цигара в устата. Той спи на прозореца, на балкона, на стълбището, пред блока. Около него е постоянно облак от пушек.

7. Съседът, който си оставя боклука пред вратата. Някои хора си мислят, че площадката пред вратата му си е единствено негова и нищо, което се сложи там, не носи зловонието си отвън този сектор. Въпреки че настоявате да не изнася боклука си на стълбището, този комшия ви твърди, че е единствено за малко и веднага ще го изхвърли. Но това в никакъв случай не се случва.

8. Съседката с десетте котки, които щъкат из целия блок. Тази съседка храни освен своите котки, само че и тези в квартала, заради което можете постоянно да разчитате да чуете мяукане когато и да е на денонощието.

9. Съседът, който е поставил оглушителна тревога на колата си, която услужливо ще се грижи да не се успивате.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР