Всеки има поне една истински специална жена, на която да

...
Всеки има поне една истински специална жена, на която да
Коментари Харесай

Писмо на една майка към нейната дъщеря

Всеки има най-малко една същински специфична жена, на която да благодари и да показва обичта си всеки ден, написа LADYZONE. На Осми март с цвете и ласкава дума демонстрираме уважението си към всички мощни, красиви и стойностни дами - наши майки, баби, сестри, дъщери, приятелки и съпруги.

Публикуваме едно писмо на майка, която желае да каже нещо значимо на своята щерка по случай 8-ми март:

" Здравей, благо дете!

Когато се роди и проплака за първи път си помислих, че едно такова мъничко и розово създание като теб няма метод да бъде мощно и борбено. Вероятно всички майки си мислят тъкмо това, когато видят децата си за първи път.

И след това всички доста бързо разбираме какъв брой сме сбъркали.

Днес ти пиша с една доста простичка повеля - бъди самоуверено момиче постоянно!

Сега може и да те е боязън от някакви неща. Знам, че не обичаш да спиш сама в стая и постоянно бързаш да светнеш лампата, даже в по-мрачните и дъждовни дни. Знам, че не обичаш да оставаш без обичания си Мечо, който „ пази боязън “. Знаеш, че той постоянно те чака след детска градина и е подготвен за игри. Знам също, че не обичаш да чакаш, само че от време на време хубавите неща стават след време.

На този 8 март желая да бъдеш самоуверено момиче. Искам да виждам същата борбеност в теб, която виждам всеки ден, когато отказваш да ядеш готвена у дома храна.

Искам да виждам същия огън в очите ти като този, който се появява, когато вървим на кино. Искам да отговаряш на всички провокации в живота по този начин, както отговаряш, когато не можеш да отидеш на детска градина, тъй като си болна – „ Е… няма нищо! Ще отида на следващия ден! “.

Искам да си също толкоз смела, както когато се качи на огромното виенско колело, макар че с татко ти пъклен ни е боязън от високо. И отново по същия метод да казваш на всички към теб – „ Хайде! Няма ужасно! “

Искам постоянно да бъдеш толкоз смела, както когато излезе най-отпред на концерта в детската градина, „ с цел да ти се чува гласчето “.

Искам да бъдеш бунтовник. Гласът ти да се чува над всички останали. Винаги да защитаваш себе си и близките, да се бориш за всичките си фантазии, до момента в който не ги постигнеш.

Искам да смела, с цел да разчиташ първо на себе си.

Искам да си смела, с цел да бъда смела и аз.

Честит 8 март!

Твоя – мама С. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР