Всеки играч получава възможно най-големите удобства на “Уимбълдън”, които един

...
Всеки играч получава възможно най-големите удобства на “Уимбълдън”, които един
Коментари Харесай

Зад кулисите на “Уимбълдън”: 165 лимузини возят тенисистите

Всеки състезател получава допустимо най-големите улеснения на “Уимбълдън”, които един шампионат може да предложи на своите участници. 165 лимузини возят състезателите до комплекса “Ол Ингланд клъб”, като на място има безчет фризьорски салони, туристическа организация и даже офис за опазване на билети за спектакъл.

В продължение на две седмици 19 души в комплекса на “Уимбълдън” се занимават с наплитането на повече от 3000 ракети за тенисистите. Анди Филипс, който е отговорник на процеса, споделя, че всеки състезател е друг в условията и държанието си. “Някои след победа държат ракетата им да бъде наплетена от същия човек и несъмнено имат огромни условия, до момента в който други са по-скоро очарователни. Понякога сме толкоз заети, че не осъзнаваме по какъв начин някой чака много време без да каже нищо. И когато погледнем кой е, се изумяваме, че това е Рафаел Надал!”

Преди началото на финалите пък всеки състезател е придружаван от стюарди до корта от съблекалните, където се минава около стената на славата с имената на всеки първенец от 1877 година насам. В съблекалните пък по тв приемниците се пуска всевъзможен различен спорт, с изключение на тенис, с цел да не чуват състезателите мненията и анализите по собствен адрес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР