Всеки говори за индиговите деца и кристалните и такива които

...
Всеки говори за индиговите деца и кристалните и такива които
Коментари Харесай

Пратениците На Светлината - Древните Души И Катастрофата, Която Ще Сполети Света Всеки Момент

Всеки приказва за индиговите деца и кристалните и такива които са доста по умни и могат да решат и най комплицираната математическа задача, и могат да се оправят дори с най комплицираното земно занятие, просто казано с всичко могат да се оправят каквото се заловен на Земята.

Но има едни други деца за които никои не приказва, и ги считат за алтруисти, постепенно разрастващи се и със душевен проблеми, и че не могат да решат и да се оправят и с най лесната математическа задача, те с изключение на математиката компликация не могат да четат и пишат вярно, не могат да се оправят и с най лесното земно занятие, мъчно им е всичко на този свят, те са непрекъснато разсеяни и комплицирани, не знаят дори Таблицата за умножение, Азбуката и дори през коя година нещо историческо събитие е станало, доста бързо не помнят всичко това което четат гледат и пишат.

За няколко секунди това което чели и писали не го помнят към този момент, те съвсем не поддържат връзка с хората, в случай че поддържат връзка приятелите им не ги схващат и ги считат за луди, че имат вяра на всичко което прочетат и видят, и че четат непрекъснато техни си нелепости.

Те са затворени в себе си, имат вяра на своите мечти които считат че е са истина, всичко земно им е комплицирано не могат да си намерят работа на този свят даже, тъй като ги е боязън дори и от хората. Те съвсем нямат другари на всичко имат вяра каквото им кажат. Тези същества идват от ефирните измерения на светлината, света на ангелите и боговете, където всичко е светлина. Там са можели телепатично да поддържат връзка с другите ефирни, светлини същества, само че на Земята не могат по тази причина не могат и да четат вярно, и да пишат вярно, тъй като телепатията горе им била по лесна от тук, долу. Горните ефирни светове, там е раят за тях, само че тук на Земята е пъкъла за тях. Някои ги считат за луди, че имат вяра на всичко каквото прочетат гледат или чуят. На тях не им трябват доказателства за някакво изказване, те знаят че е по този начин, хората им се смеят. Те ги е позор дори да приказват и с момиче, срамят се, те са самотници затворени в се беси на фантазии и мечти.

Те са тук с задача, повече дори нямат деца и сексуален акт с жена, те са избраниците от боговете, те имат празен разум не могат да мислят като елементарните човешки същества. Те са доста остарели антични души, претърпели са какво ли не преди, те са като деца дори и в случай че сред тях има и възрастни. Те се държат като деца не ги интересуват земните каузи, интересуват се от духовните неща, щастливи са когато четат, гледат или си фантазират за НЛО и извънземни, феи и приказни светове.Те считат че всичко е действително което виждат фантазиите си. И е по този начин. Те съвсем нямат в трето измерение прераждания, нямат умелост в тази жестока действителност и реалност. Те не могат да се оправят тук на Земята, тъй като нямат умелост на душата от минали живото на тази планета в трето измерение на битие. Ако се бяха прераждали в трето измерение преди щяха да имат опит като елементарните човешки души които имат умелост на Земята, и които работят, и знаят всичко и могат всичко. А те децата на светлината бързо не помнят всичко научено, единствено най значимото помнят, не им би трябвало познание, те имат друга задача. Те са тук за първи път в този веществен, тримерен свят. Свят в които в този момент не могат да основат нищо с мисълта си, и без своите вълшебен качества които им помагали преди Като телепатия, телепортация, и познания които имали в ефирните приказни светове. А предходните си животи са владели и силата на мисълта, и можели всичко да си основат каквото се нуждаят.

Те нямат умелост в този веществен свят, нищо не могат да се оправят, в случай че се заловен за нещо те го объркват. Трудно им е всичко като дребни деца са всичко им е непознато и се изтезават, мъчно поддържат връзка с хората, все си стоят в къщи и си фантазират, приказни светове или чакат нещо света да стане да им промени техния живот. Това са същества идващи, не като множеството кристални и индигови деца, от физическо материални планети. А от световете на ефирните светлини измерения. Те съвсем не са идвали на този веществен свят, в случай че са идвали било времето на Атлантида или на Лемурия, само че са идва ли не посредством прераждане, а пратени като богове. Тогава са можели да материализират мисълта си и са създавали всичко каквото си показват, хранели се с прана. Тези светлини същества от ефирните измерения,също устоят на апетит и без вода, съвсем не ядат месо, в случай че ядат желаят и пробват да го спрат, изпитват яд в случай че се убие обещано животно.

Те знаят че са тук да предупредят хората за идната злополука на Майката Земя, тях ги пазят небесните пратеници на светлината. Дали библията не приказва точно за тях 144 000 избраници, които ще се спасят при идването на края на света, които в никакъв случай нямали и не са се осквернили с дами, тъй като са девственици.

“И видях, и ето, Агнето стоеше на хълма Сион и с Него 100 и четиридесет и четири хиляди, които носеха Неговото име и името на Неговия Отец написано на челата им. И чух глас от небето като глас от доста води и като глас от гръм; и гласът който чух, беше като глас на свирачи, които свиреха с арфите си. И пееха сякаш нова ария пред престола и пред четирите живи същества и старците; и никой не можеше да научи песента с изключение на 100 и четиридесет и четирите хиляди, които са били изкупени от земята. Те са ония, които не са се осквернили с дами, тъй като са девственици; те са, които следват Агнето, където и да отива; те са били изкупени всред индивидите за първи плодове на Бога и на Агнето. И в устата им не се откри лъжа; те са непорочни ” (Откр. 14:1-5).

Тези небесни пратеници ги считат за тъпи изостанали в развиването си души, за постепенно разрастващи се, те не могат да се оправят с земният живот на тази Земя, в случай че пипнат нещо объркват всичко, усещат се като пандизчии на планетата Земя, някои се опасяват от хората желаят по бързо да си отидат в къщи, при своите братя и сестри от светлините ефирни измерения на светлината. Света на боговете които един ден ще се приберат още веднъж.

Тези благи пратеници на светлината, от по горните ефирни светове, слезли тук на тази груба физическо плътна планета, наречена Земя със специфична задача. Да оказват помощ и да предупредят човешкият свят, че върви в неверна посока че се самоунищожава че унищожава своят дом, че унищожава и убива своята блага родна планета и че не остана доста време, и естествените стихии ще връхлетят този свят доста скоро. Но човешкият жанр не схваща от думи властта на едни е да управляват други със голяма власт, пари, надзор и иго и да унищожат живота какъвто го познаваме на тази планета. Но Майката Земя ще вземе този свят, в свои ръце. само че тогава ще бъде доста късно. И по този начин, тези благи същества на светлината слезли тук долу на Земята, само че схванаха че този физическо веществен свят е нечовечен и подъл и със тях се отнасят доста зле в учебно заведение даже, им се подиграват и им се смеят и ги мислят за постепенно разрастващи се със душевен проблеми, че са елементарни и тъпи че не могат да се оправят с живота не могат даже да решат най лесната математическа задача в учебно заведение, а техните съученици са били по умни и се хвалели с това. А те благите се тормозят,защо не могат да запомнят дори най лесното стихотворение или нещо което са чели и гледали, те бързо не помнят даже своите мисли, в случай че преди секунди са мислили нещо значимо след малко време бързо ще го не помнят, те не помнят дори бързо и това което са писали преди минути, дори секунди, помнят единствено най значимото в случай че някои ги накара да запомнят и да учат нещо те се тормозят заболява ги главата даже, да го запомнят,и си споделят не мога да го запомня колкото и да се мъча да го чета и запомня отново не става. Те едвам запомнят изобщо нещо от текста които четат, в случай че някак си запомнят нещо от даден текст след няколко минути ще го не помнят. Така като не помнят тези благи създания се освобождават от тревожните си, минали мисли и паники. Ако нещо ужасно са видяли или някоя неприятна мисъл, или нещо неприятно са прочели, или са им споделили, те незабавно го не помнят за секунди, все едно това което са им казвали преди секунди или минути било единствено един сън за тях, или че не са им го казвали изобщо.

Дори обещано събитие по света или един ден един, месец или една година, за тях им се коства че било преди доста време, даже дори преди хилядолетие. Да не помнят тези неща за тях е добре, да не се тормозят с непотребна информация и мисли. Умът им е празен, бързо не помнят всичко това което са чели, гледали, говорили или мислили. Те също по този начин се освобождават от човешкото мислене, и от човешкото обществото което е жестоко и грубо за тях. Те не се натоварват мозъка с непотребна информация като техните възпитаници в учебно заведение, които непрекъснато четат и помнят наизуст всичко и си натоварват мозъка,така и полудяват някои даже по този начин. А те благите бързо не помнят всичко което са чели или гледали не им е нужна тази информация, те знаят най значимото те са доста антични души, които доста неща са претърпели преди доста време на други планети и измерения, знанията са в тях, само че помнят единствено най значимото което им е належащо, а другото го изхвърлят от мозъка си посредством забравата, паметта им го изтрива и те не го помнят към този момент. В учебно заведение непрекъснато ги тормозят или ги бият съучиниците им, били постепенно разрастващи се човеци със душевен проблеми споделят им. Ти си душевен болен отиди и се прегледай в психиатрична клиника, има хапчета за твоят проблем, вманиачен за връзване си, цялостно куку си, споделят им също по какъв начин може да вярваш че има извънземни духове, и живот след гибелта, дай доказателства стига си чел тези нелепости че ще полудееш по този начин. А те небесните пратеници на светлината мислят че на тази планета голям брои хора, още спят и са зомбирани от всичко което ги заобикаля още не са се събудили, в случай че не го създадат ще бъде доста късно за тях.да се разсънят в точния момент. Но тези благи светли пратеници на светлината живеят в личния си затворен в себе си свят, на мечти и фантазии някои дори виждат картини и имат видения от други светове виждат там галактически кораби феите, красивите принцеси, приказните създания, светлините царства и същества на светлината които живеят там.

Прекрасно е в райските земи а тук в тази груба физическа материя са все едно в пъкъла, никои не ги схваща дори и някои от най околните им, в фамилията което живет в този момент, ги мислят че имат някакви душевен проблеми били заболели не са като естествените хора не могли да се оправят с живота, нямали даже някои близки другари да поддържат връзка нуждаели се от протекция и помощ, мама и тате да са със тях те са като дребни не можещи дечица, без помощта на родители те си, са обречени в този нечовечен свят.

Те елементарно стават жертви на жестоката реалност на човешкото общество техните възпитаници в учебно заведение дори ги командват да им слугуват в случай че не създадат каквото кажат техните възпитаници ги тормозят и бият. техните физически тела са слаби от време на време имат и едва тяло, те живеят в света на личните си мечти очарованието на легенди, и митове приказните светове високите измерения на битие ангели, духове, феи, нло извънземни приказни филми и анимации конспирации и духовни неща, всички тези неща изпълват сърцата на тези ефирни светлини същества слезли тук на този свят.

Мнозина от тях живеят във утопичен свят, само че те в действителност виждат галактическите кораби през измеренията, непознати са им всевъзможни граници в мисленето и емоционалността всичко което си показват им наподобява допустимо и действително тези дечица на светлината имат вяра че фантазиите се сбъдват те усещат силите с помощта шестото си възприятие при тях има прилив на сили които те усещат непрекъснато те рядко ядът дори пият вода някои от тях дори се зареждат и се хранят от комическите сили с прана, имат достъп до ефирните енергийни които може да се употребяват с лечителски цели те са мечтатели и фантазьори способни са да се любуват на нежната музика шепота напразно те обичат природата обичат да се разхождат даже сами по гората и прелестните цветни градини и ливади, те обичат доста цветята и животните в случай че някои нарани обещано животно те плачат и се гневни на мъченика му, те са доста чувствителни същества в случай че в обещано семейство има такива дечица и родителите им се карат те едвам устоят на кавгите им от време на време плачат а от време на време се затварят в себе си, и си мълчат или си замислят за нещо което откровено имат вяра че е по този начин.

Те съвсем не беседват с техните възпитаници те са тихи тъй като не ги интересуват човешките простотии учениците им се интересуват от футбол, музика, филми и дами а те изобщо не се интересуват от тези неща тях ги влекат извънземни раси, нло, духове, духовно развиване, паранормални феномени и др сходни неща.Ако учениците им приказват за техните си ползи като футбол или дами те не приказват мълчат си и си мислят за своите мечти за своите тематики като нло и извънземни или бъдеще какво следва да стане.

Те са мислители непрекъснато мислят за такива неща, които ги вълнуват по тази причина може да ги назовем мислители само че множеството им мисли се не помнят зареди слабата им памет. Те също си споделят писна ми от тази жестока орис, каквото и да се захванат все объркват нещо, те са самотници едвам устоят в дадена обстановка множеството от тях живеят беден живот с огромни тествания те доста страдат в живота си само че страданието за тях е учебно заведение към просветлението.

Те си споделят писна ми от този нечовечен живот да си извърша задачата за която съм пристигнал и да се прибера в къщи на моят баснословен свят при моите братя и сестри и ефирните световете на Плеядите.

Те преглеждат живота си като тестване само че име мъчно със всичко тука те са обезверени не знаят по какъв начин да се оправят в тази груба материална действителност те колкото по на надълбоко се затварят във своята вътрешен свят толкоз по малко им се желае да се сблъскат с действителността,физическата им действителност наподобява студена жестока дори брутална, по тази причина търсят такава физическа среда която да е ската с техните физически и приказни фантазии те непрекъснато се пробват да избягат от физическата реалност.

Когато са в неуравновесено положение са разсеяни и елементарно не помнят стартира да се размина границата сред фикцията и действителността тези същества не могат да помнят. Всичко доста бързо не помнят даже мислите си и това което са казвали преди минути. Това е добре за тях тъй като по този начин елементарно ще не помнят, в случай че изникнат неприятни мисли, просто няма да ги помнят към този момент.



Някои от тях уверени че мислите и убежденията играят извънредно значима роля в моделирането на физическата действителност. Те имат силата да материализират своите мисли и мечти. Искат да са свободни с цел да изследват личното си въображение, изпитвайки нови чувства. Тяхното физическо тяло постоянно е сензитивно, а от време на време и нежно, кльощаво телосложение и нежни кости.

Някои от момчета от тези дечица имат женски темперамент те са нежни тихи кротки не са груби и жестоки като другите човешки деца които единствено командват и бият по слабите деца в уилище, също някои от тях споделят че били приказни красиви принцеси от приказните светове на плеадите или други звездни светове. Някои също от грубите и жестоки момчета в учебно заведение ги считат за откачени, луди дори се държали като педераси непрекъснато ги наскърбяват, а те благите се чудят какво вършат в този недодялан и нечовечен свят, на обиди, и някои да управлява по слабия от него.

Но знаят че един ден всеки ще си заплати за сторенето даже и мъчителите им в този живот, в този момент те имат малко другари най доста двама или трима, само че и те се държат от време на време жестоко с тях и не ги схващат, мислят ги за откачени, че се интересуват от нелепости като извънземни, нло конспирации, духове, феи предсказания и духовни тематики, по тази причина множеството от тях нямат и близки другари.

Да, поддържат връзка само в интернет във Facebook или друга обществена мрежа си намират другари, само че и там са малко, те съвсем не пишат с непознати и не знаят по какъв начин да поддържат връзка с хората. Те малко пишат, просто не знаят какво да кажат или се сетят тъй като каквото са чели преди към този момент едвам го помнят в случай че си пишат с някои след секунди по горе текста каквото са писали. Не го помнят и се чудят защо са си писали по нагоре в текста те съвсем не разясняват в дадени групи в обществените мрежи, тъй като хората не ги схващат и, че хората все желаят доказателства и са скептици, а те имат вяра на съвсем всичко.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР