Всеки глас за ГЕРБ е глас в полза на развитието

...
Всеки глас за ГЕРБ е глас в полза на развитието
Коментари Харесай

Ева Майдел пред бизнеса в Свищов: Всеки глас за ГЕРБ е глас в полза на развитието на бизнеса и работните места

Всеки глас за ГЕРБ е глас в интерес на развиването на бизнеса и работните места. Това съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел, която има информативен офис във Велико Търново, по време на срещи с бизнесмени в Свищов на 15 май 2019 година



"Всичко, което в ГЕРБ вършим – от автомагистрали, през положителни връзки с европейските институции поради еврофондовете, до привличане на непознати вложения, е с тази значима цел – развиване на стопанската система и предприемачеството, с цел да се основават повече работни места и да има по-високи приходи. Това, което обаче ние би трябвало да създадем, е още в по-голяма степен да улесним бизнеса и бизнесмените в България за достъп до европейско финансиране и до благоприятни условия за постигане на нови пазари за българските артикули и услуги. Да сътворяваме изискванията за образование, финасиране и развиване на българите в страната, като по този начин задържим младите и конкурентоспособни хора в България покрай своите родственици и другари, и по едно и също време с това да сътворяваме ефикасен индустриален потенциал, тъй като това е единствената гаранция за резистентен стопански напредък. Затова се срещаме и слушаме постоянно бизнеса в цялата страна ", уточни Майдел.



"Работих за привличането на близо 800 млн. евро за българския бизнес по Плана Юнкер и за откриването у нас на първото звено за помощ при еврофинансиране. Работих по премахването на рестриктивните мерки в единния дигитален пазар в Европа, което от една страна ни слага в равно състояние с останалите консуматори в Европа, от друга това е изискване за насърчаване на същински бизнес в европейския интернет, в който няма граници. “ Това добави Ева Майдел, която провежда и поддържа редица начинания в област Велико Търново ", сподели още Майдел.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР