Всеки футболен фен обича да вижда голове в мачовете, които

...
Всеки футболен фен обича да вижда голове в мачовете, които
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Мачовете, в които ще видим много голове днес

Всеки футболен почитател обича да вижда голове в мачовете, които гледа, а заради тази причина и един от най-редовните залози на тези, които обичат спортни залози , е за попадения в срещите. Поради тази причина в рубриката " Дъжд от голове " търсим дуели, в които могат да се чакат попадения. Ето и няколко футболни прогнози за голове в съботния ден:
19:00 часа: Касъмпаша - Фенербахче
Касъмпаша е един от водачите в европейския футбол, когато приказваме за голове. Във вътрешното състезание някогашният отбор на Николай Димитров има 24 " оувъра " от 30 мача, като в мачовете на отбора се бележат приблизително по 3.4 гола на дуел. Фенербахче е в серия от 4 следващи " ъндъра ", само че тимът е съществено закъсал през този сезон, като е в борбата за оцеляване в турската Суперлига. В мачовете на " фенерите " падат приблизително по 2.5 гола, само че успеха е непременно за тима. В същото време Касъмпаша има единствено 3 мача през този сезон вкъщи, в които не се е разписал, тъй че разумният избор тук е " и двата тима да отбележат гол ".
Прогноза : И двата тима да отбележат гол (1.46 коефициент)

19:30 часа: Вердер Бремен - Борусия Дортмунд
Дойде време и за едно от най-резултатните немски дербита - Вердер Бремен против Борусия Дортмунд, а моментът е повече от значим за отбора на гостите. Борусия е в гонене на купата в Германия, където изостава с две точки от водача Байерн Мюнхен. Очертава се нов открит мач, в който двата тима да нападат самоуверено към противниковата врата, само че с това и да позволяват неточности в защита. През февруари Вердер и Борусия играха за Купата на Германия, като дуелът приключи с победа за Бремен с неуместния резултат от 5:7. Тези два тима са приключили последните си 11 мача при гол/гол, като единствено в един случай резултатът е бил под 2,5 гола (1:1). В този интервал са падали приблизително по съвсем пет гола на мач, което е показателно за атакуващия футбол, който изповядват тези два тима в мачовете между тях.
Прогноза : Над 3,5 гола (2.25 коефициент)

21:45 часа: Селта Виго - Барселона
Каталунците излизат с куп запаси за гостуването си във Виго против тим, който се бори със зъби и нокти за оцеляването си в Ла Лига. Редовно Селта основава проблеми вкъщи за Барса, доро когато каталунците са с цялостния си състав, а в този момент Йаго Аспас и компания се изправят против селекция от запаси, като химията, изключително в отбрана, надали ще е на равнище. В 7 от последните 9 мача сред двата тима падат 3 или повече попадения, а в 4 от последните 5 семейства на Селта видяхме над 2.5 гола. В същото време Барселона въпреки всичко ще има солидно нахлуване в лицето на Малком и Дембеле, като срещата е с капацитет за доста попадения и в двете порти.
Прогноза : Над 2.5 гола (1.74 коефициент)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР