Всеки флирт и любовни взаимоотношения започват различно. Когато обаче сме сигурни,

...
Всеки флирт и любовни взаимоотношения започват различно.
Когато обаче сме сигурни,
Коментари Харесай

Какво показва, че един мъж се колебае дали да има връзка с вас

Всеки флирт и любовни взаимоотношения стартират друго.
Когато обаче сме сигурни, че желаеме да опитаме да създадем трайна връзка с избран мъж, естествено е да ни вълнува дали и той желае същото и то с нас. Може би няма съветник по връзките, който да не ни каже, че след няколко седмици срещи е добре да уточним с въпросния човек кой какви упования и стремежи има, с цел да не си губим времето.
Понякога обаче взаимоотношенията ни са объркващи, непостоянни, на равнище бездънен флирт или друго и не се решаваме да попитаме непосредствено индивида. Но има знаци, които демонстрират, че мъжът се колебае дали да има връзка с нас или пък демонстрира, че изобщо няма предпочитание за такава.
Повече вижте в идващите редове. 

1. Споменал ви е, че не търси нищо съществено, че желае да се посвети на себе си, заниманията си, работата. Не тълкувайте думите му като нещо друго и не си губете времето да го чакате. 

2. Той не се пробва да ви опознае. В началото сте си говорили някакви неща за животите си, само че в даден миг той е спрял да демонстрира повече интерес към вас. Не се вълнува по какъв начин е минал уикендът ви, дали имате сътрудник до себе си и т. н. Очевидно е, че в него няма предпочитание да имате връзка. 

3. Усещате смяна в връзката ви в обществените мрежи. Ако до момента той е бил деен да ви написа, бързо е отговарял на известията ви, само че напоследък намирате смяна, то евентуално този мъж се колебае дали да задълбочи взаимоотношенията си с вас.

4. Непостоянен е към вас. По-често не съблюдава ангажиментите, които имате, думата, която ви е дал. Все намира оправдания и някак не демонстрира стеснение от държанието си. В различен миг още веднъж стартира да флиртува. Ако той е неустойчив, това е един от най-ясните признаци, че най-вероятно не може да се дефинира дали желае да има връзка с вас.

5. Не ходите на същински срещи, само че се уговаряте да отидете до някой магазин или място, на което и вие може да свършите нещо потребно за себе си. Ако пък се виждате най-вече поради секса и не ходите по заведения дружно, концерти, кино, спектакъл, то несъмнено не се надявайте на сериозна връзка с този мъж.

6. Все не намира време за вас, защото е доста зает, само че пък намира време за близки и другари. В същото време сякаш демонстрира интерес към вас, закача ви, написа ви, само че... Определено му е прелестно да си поддържате връзка, само че евентуално не е сигурен до каква степен тъкмо ви харесва и желае сериозна връзка с вас.

7. Прави ви усещане, че не прави място в дома си за вас. Един мъж може да покаже по доста способи на една жена, че я желае в живота си, че се среща единствено с нея към този миг. Ако той не ви предлага да оставите свои движимости, не ви е купил четка за зъби или пантофи да вземем за пример, а се срещате от няколко месеца и повече, то несъмнено не е сигурен, че желае да задълбочите нещата посред ви.

8. Не сте срещали неговите другари или семейство, само че ви е приказвал много за тях. Ако се срещате от няколко седмици, това е разбираемо, само че в случай че имате взаимоотношения от няколко месеца и той ви крие, това подсказва, че не е уверен дали ще му ставате дълготрайна партньорка.

9. Той единствено ви изпраща известия в обществените мрежи или други канали за връзка, само че не ви търси по телефона. Ако рядко във времето сте имали телефонни диалози, само че не са част от метода ви на връзка, то несъмнено не сте значима за него.

10. Нямате му доверие. Нашият инстинкт е мощно нещо, тъй че не избягвайте да го слушате. Има нещо в него, на което не вярвате и не можете да определите какво тъкмо е то. След като той ви е посочил, че не може да му имате доверие, несъмнено не мисли за нещо съществено с вас.

11. Той в никакъв случай не ви слуша, когато му говорите. Обикновено гледа в телефона си или в тв приемника. Фактът, че той даже не си прави труда да се пробва да слуша, е един от признаците, че той не желае връзка с вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР