Всеки един политически лидер има правото да алармира за проблеми,

...
Всеки един политически лидер има правото да алармира за проблеми,
Коментари Харесай

Цветанов: Пред нас не стои дилемата дали ще сме първи, а дали държавата ще върви по правилния път

Всеки един политически водач има правото да сигнализира за проблеми, в случай че има такива. За идните избори би трябвало да сме доста нащрек и да се подготвим доста добре. Никога не е стояла на дневен ред загуба от Българска социалистическа партия. Но ние никога не сме самоуверени. Пред нас не стои алтернативата дали ще сме първи, а дали страната ще върви по верния път след Европредседателството. Това сподели зам.-председателят на ПГ ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия.

"Понякога ни възприемат с премиера Борисов като "доброто и неприятното ченге ". С премиера имаме една цел и отговорност - да имаме сполучлив управнически мандат. И Борисов, и аз сме разнообразни хора. Всеки има своя характер, своята дарба да стимулира хората на обществени мероприятия. Премиерът беше доста явен в посланието си към всички нас в препълнената зала на НДК. Той сподели, че би трябвало да имаме по-голяма гласност в локалните мандати. Някои го възприеха като рецензия. Действително, има някои недостатъци - някои от политическите фигури в ГЕРБ не са задоволително дейни ", съобщи Цветанов.

Той означи, че ГЕРБ, за разлика от Българска социалистическа партия, се разграничават от фрагментите и политиците си, които злепоставят партията със своето държание. Цветанов даде образец със "Суджукгейт " и означи, че сходни тематики при партията-столетница даже се считат за "заслуга ". По отношение на обвиняването против журналистката Елена Йончева, Цветанов сподели: „ Тя е почтена до доказване на противоположното. Ако погледнем действително, Йончева беше индивидът, който направи най-острите офанзиви, прикривайки се зад политическия си инструмент “.

Цветанов подсети, че президентът Радев пръв се е усъмнил в качествата и и я е изпратил в Българска социалистическа партия. „ Българска социалистическа партия използваха Елена Йончева “, сподели зам.-председателят на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР