Всеки един от тях струва по един милион лева без

...
Всеки един от тях струва по един милион лева без
Коментари Харесай

Не е шега: Мерцедеси на НСО за 3 млн. бяха осветени от поп

Всеки един от тях коства по един милион лв. без Данък добавена стойност. Бронираните машини ще се изполват от президента, премиера, ръководителя на Народното събрание и задгранични посетители, съобщи БГНЕС.

 

" С къса гала НСО одобри в състава си три нови бронирани леки коли от висок клас. Придобитите от НСО коли, както и всички други оперативни активи на службата, не са предопределени за съответно охранявано лице, а ще се експлоатират по целенасоченост ", показват от службата в публично известие, озаглавено " Националната работа за защита одобри нова материална част ".

" С новата материална част преди всичко ще бъдат посрещнати неотложните потребности на държавната охранителна работа за реализиране на законовите функционалности на НСО по обезпечаване на задгранични публични лица на посещаване у нас, както и на лицата по член 20, алинея 1 от Закона за националната работа за защита ", се споделя още в известието на службата.

 

Вносител на колите е " Силвър Стар Ритейл ". Компанията завоюва, оповестена по времето на служебното държавно управление на Гълъб Донев.

 

В известието на НСО е посочено, че новите коли, както и всички други оперативни активи на службата, не са предопределени за съответно охранявано лице, а ще се употребяват по целенасоченост.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР