Всеки един от нас през живота си е страдал от

...
Всеки един от нас през живота си е страдал от
Коментари Харесай

Най-добрите бабини рецепти при болки в ушите

Всеки един от нас през живота си е страдал от болежка в ушите, изключително по време на студения зимен сезон. Почти в никакъв случай няма повсеместен лек за това, а самото неразположение се появява тъкмо когато минимум сме го очаквали. При болки в ушите е добре да извършите консултация при вашия персонален доктор, с цел да намалите риска от развиване на затруднения. Но може да изпробвате и няколко бабини предписания от националната медицина, които да облекчат положението ви.

Лечебните свойства на джинджифила

Джинджифилът е прочут със своите обезболяващи и противовъзпалителни свойства, като може да ви помогне за прекъсване на болката в ушите и да облекчи инфекцията. Вземете едно малко късче от него и го поставете в ухото си. След минути ще усетите, че болката понижава и се облекчава неразположението.

Златният зехтин

Зехтинът е най-ценното масло, което е редно да имаме в нашата кухня. Освен, че може да го използваме за ястия и салати, може да го включим и като съставна част за домашни предписания при лекуване на разнообразни болежки. Той доста оказва помощ и при ушни инфекции. Може да капнете на памучен тампон 2-3 капки от него или непосредствено в ухото. Трябва да е със стайна температура, преди да го употребявате. Само след минути ще почувствате облекчение.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР