Всеки един от нас, живеейки в интернет, използва инструменти, програми

...
Всеки един от нас, живеейки в интернет, използва инструменти, програми
Коментари Харесай

Ще се появи ли друга версия на „Фейсбук”, която ще се плаща! Коментира експертът Ясен Танев

Всеки един от нас, живеейки в интернет, употребява принадлежности, стратегии и платформи и би трябвало да носи отговорност, както го прави в действителния живот. Това акцентира в студиото на бТВ специалистът по киберсигурност Ясен Танев.

Според него след невижданото чуване на Марк Зукърбърг в американския Конгрес евентуално ще се появи и комерсиална версия на „ Facebook ”, която ще се заплаща или с пари или с извличане на криптовалути от компютрите на потребителите.

„ Бизнес моделът на „ Facebook ” (към момента – б.р.) е подобен – имат средата, хората, ползите им, знаят кой от какво се интересува и дават достъп на рекламодателите до своята публика. Това е типичен медиен метод, само че с доста деликатно таргетиране ”, разяснява специалистът.

Той означи, че за първи път сенаторите са показали Европа като добър образец поради новия правилник за отбрана на персоналните данни, с който фирмите ще бъдат задължени да споделят какво съхраняват, за какво го съхраняват, докога го съхраняват, с кого го споделят и по какъв начин потребителите могат да изтрият всичките си данни или да смъкват аварийно копие.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР