Всеки един от нас има мечти. Мнозина от нас имат

...
Всеки един от нас има мечти. Мнозина от нас имат
Коментари Харесай

Възможните мечти: Дарителска кампания събра 45 000 долара за обучението на Самуил

Всеки един от нас има фантазии. Мнозина от нас имат потребност от поддръжка. Често пъти и в двата случая става въпрос И за пари. Благодарение на поддръжката на дарителската платформа „ Помогни БГ “ бе сбъдната фантазията на Самуил Николов от Велико Търново, който искаше да следва космонавтика в Съединени американски щати.

18-годишният Самуил търси средства, с цел да реализира детската си фантазия

Мечтата на 18-годишния Самуил Николов от Велико Търново е да учи  „ галактически интервенции “ в страната на неограничените благоприятни условия е сбъдната. Само до преди месец, фамилията му се чудеше по какъв начин ще покрие таксата за следването през първата академична година. Въпреки стипендията от 20 хиляди $, която му бе приспадната от годишната такса, остатъкът от 45 хиляди $ също бе непостижим за фамилията на Самуил.

„ Аз сигурно бях доста обезверен дали ще успеем да съберем цялата сума. Беше едно голямо предизвикателство и в действителност не знаех дали ще успеем да го създадем до когато би трябвало да стартира образованието си там или ще би трябвало да пропусна една година с цел да успеем да ги съберем 45 000 $ “, сподели Самуил Николов

Работи се по лунни костюми, пилотирани луноходи, пилотирани кораби и спускаеми апарати

„ Искрено, надълбоко благодаря за поддръжката и се надявам да оправдаят упованията като първият българин сполучливо приключил тази компетентност в чужбина “, уточни той.

От раждането до съзряването на галактическата му фантазия, най-здравата опора са родителите му.

„ Те изиграха също доста значима роля в поддръжката и мотивацията ми. Без поддръжката на фамилията нямаше да осъществявам фантазията си “, безапелационен бе той.

„ Много съм разчувствана и признателна на всички, които отклик аха на нашия вик. Това значи доста за нас и за Самуил най към този момент “, показа майка му Галина Николова.

Досега единствено три галактически организации са успявали да доближат лунната повърхнина със свои галактически кораби

„ Огромно благодаря на всички, които се включиха в дарителската акция. Аз не съм вярвал, че ще имаме толкоз доста донори, над 1000 индивида се включиха и компании, в дарителската акция. Изключително бързо се събра сумата “, сподели татко му Калоян Николов

„ Мечтата ми и към момента е да покоря Космоса под български байрак “, съобщи Самуил

Благодарение на платформата средствата за образованието на Самуил през първата година са събрани единствено за 3 седмици.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР