Всеки един от нас има инстикти и интуиция, независимо от

...
Всеки един от нас има инстикти и интуиция, независимо от
Коментари Харесай

Интуицията е сила! Ето как да разберем вътрешния си глас

Всеки един от нас има инстикти и вътрешен глас, без значение от това дали се дефинира като реалист или идеалист. Интересното е, че постоянно хората, които разчитат повече на обстоятелствата и логиката, бъркат интуицията с инстинкт за самозапазване, да вземем за пример. Интуицията е чувство. Понякога се включва, когато сме застрашени, само че с изключение на в тези моменти, вътрешният ни глас се обажда съвсем всеки ден. Трябва единствено да се научим да го чуваме и да се вслушваме в него. На всеки от нас му се е случвало да се поколебае при взимане на решение. Но замисляме ли се, че това може би е нашата вътрешен глас, която се пробва да ни подскаже нещо?

Силата на вътрешния глас е нещо, което се преглежда както от философите и мислителите, по този начин и от религията. Основният проблем на хората с интуицията е, че тя не може да бъде обяснена научно. Но даже и великият академик Алберт Айнщайн я приема и счита, че тя е мощ и подарък, който всеки от нас би трябвало да одобри и да употребява, с цел да улесни живота си и да се саморазвива.

Въпросът е по кое време се демонстрира интуицията и по какъв начин можем да разберем посланието на вътрешния си глас?

Много постоянно вътрешният ни глас се пробва да ни подскаже нещо посредством сънищата. Неслучайно от време на време те са толкоз ярки и мощни, че освен ги запомняме, само че те толкоз ни повлияват, че започваме да променяме държанието си, съгласно тях. И това е верният метод да разберем посланието. Когато се случи нещо такова или усетим някакво вътрешно възприятие, не трябва да го пренебрегваме, в противен случай. Трябва да се постараем да намерим повода за него. Ако стартираме да се вслушваме в интуицията си, животът ни ще бъде доста по-лесен.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР