Всеки един от нас е изправен пред различни здравни рискове

...
Всеки един от нас е изправен пред различни здравни рискове
Коментари Харесай

Ранната профилактика е в полза на вашето здравословно състояние

Всеки един от нас е изправен пред разнообразни здравни опасности – наследствени болести, стрес, хронични болести и доста други. Вече отминаващата COVID-19 пандемия пък ни сподели какъв брой уязвими сме в обстановка, когато здравето ни е компрометирано.

Ето за какво постоянните контролни прегледи са от основна значителност за ранната диагностика на всяко едно заболяване.

Съществуват характерни проби съгласно възрастта и пола. Разбирането за значимостта на всеки един от тези проби и знанието по тази причина по кое време, и на какъв времеви диапазон е хубаво да се създадат, може да спомогне за поддържането на цялостното здравословно положение.

Може да минимизирате риска от заболяване посредством персонализираните стратегии за профилактикa в Acibadem City Clinic Младост.

Създадените персонализирани стратегии ще спестят от времето ви - всички прегледи и проучвания се вършат в границите на половин ден, в удобна независима зона и без изчакване пред кабинети.

Може да ревизирате цялостния си здравословен статус посредством пакета с най-важните прегледи и проучвания, съгласно вашия пол и възраст, както и да получите точна и експертна оценка от екип потвърдени експерти.
 к
За всяко от проучването е планувано копие с образни, функционални и лаболаторни проучвания.

Можете да избирате сред следните пакети, съгласно вашата възраст и пол:

След привършване на вашия скрининг доктор експерт ще заключи резултатите от всички проучвания. Ще получите финален разбор, който включва рекомендации за превенционална стратегия за поддържане на положително здраве или рекомендации за лекуване на откритите здравословни проблеми.

За информация и обмисляне на профилактичен пакет, апелирам, обадете се на 0895 584 221 или посетете.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР