Всеки един министър ще получи оценка за своята работа. Това

...
Всеки един министър ще получи оценка за своята работа. Това
Коментари Харесай

Габриел: Всеки един министър ще получи оценка за своята работа

Всеки един министър ще получи оценка за своята работа. Това съобщи вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Първо, в никакъв случай не съм се произнасяла, че някой не си прави работата. Второ, споделям го доста ясно и оставам поредна, три са факторите, които ще бъдат взети поради при ротацията – на първо време резултатите от работата на всеки един министър ", сподели Габриел и акцентира, че има ясно написана управническа стратегия с ограничения, със законодателни промени, с промени.

Вицепремиерът е безапелационна, че всеки един министър ще получи оценка за своята работа и добави, че въпреки това е също толкоз значимо българското общество и българските жители да са усетили тази работа.

Габриел открои като значимо хората да са усетили тази работа, тя да им носи успокоение, да дава вероятност, да се разискват тематиките, които са част от техния дневен ред. " Виждаме, че тематиката за битката с пътнотранспортните катастрофи е тематика, която вълнува българското общество ", означи тя.

Добрите връзки с парламентарните групи, подкрепящи държавното управление, е третото също доста значимо нещо. " Ние успяхме в границите на 7 месеца да приемем законодателства, които ни дадоха и вероятност за Шенген и за Еврозоната, и за Плана за възобновяване, и правосъдната промяна, и конституционните промени. Това беше, тъй като имаше тясно съдействие сред изпълнителна и законодателна власт ", уточни вицепремиерът и външен министър и добави, че за нея това ще остане също водещ фактор.

Габриел означи, че България е парламентарна република и всякога, когато Народното събрание работи добре с изпълнителната власт, разрешава да се одобряват значими за страната неща. " Да, процесът в действителност започва, имаме задоволително време. Аз няма да навляза в логиката за изтъквам обособени имена, ясно съм обрисувала трите фактора, които ще предопределят и ще дадат основата за мнение ", съобщи тя и добави, че доста би й се желало да се резервира резистентност, да има екип " България ".

Габриел изясни, че за миналите 7 месеца са направени положителни неща, само че има още доста работа до идващите 9 месеца. " Не считам да приказвам нито за козметични промени, нито за каквито и да били промени. На този стадий, отново споделям, резултати, доверие и български жители, които са задоволени от това, което се прави ", сподели още тя. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР