Всеки един, който работи в частния сектор, има способностите и

...
Всеки един, който работи в частния сектор, има способностите и
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Президентът няма как да спечели битката с Борисов

Всеки един, който работи в частния бранш, има качествата и знанията да пробие някоя държавна институция. Просто истината е такава, че в частния бранш работят по-добрите и по-кадърните, до момента в който най-хубавите не работят за страната. Така изясни пробива в Национална агенция за приходите политическият анализатор Георги Харизанов в предаването ``Лице в лице`` по bTV.

``
реклама

По думите му Национална агенция за приходите прави добре своята работа във връзка с приходната част, само че във връзка с киберсигурността си би трябвало да вложи повече старания.

Той съобщи още, че отдръпването на Цветан ЦветановЦветан Цветанов
Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа
 от ГЕРБ е било най-голямото политическо събитие за този сезон, а не промяната на министри от кабинета и добави, че Бойко Борисов ще продължи да господства над политическата система у нас.

На въпрос по отношение на локалните избори Харизанов изрази мнение, че надали ще има някаква сериозна изненада на тях.

Попитан най-после дали борбата сред президента Радев и ГЕРБ ще продължи и наесен, политическият анализатор отвърна, че президентът няма по какъв начин да завоюва борбата с премиера Борисов, защото не разполага с нужните запаси.

,,Ако би трябвало да разбираем хакерската офанзива против Национална агенция за приходите с Бръснача на Окам,  следва да кажем, че няма никаква интрига, а най-простото пояснение евентуално е и най-вярното. Но въпреки това, в случай че въпреки всичко търсим тайната доктрина, е допустимо властта да си прави сметката, с цел да се усвояват няколко стотици милиони за подсилване на киберсигурността. Но неуспехът си е провал``, разяснява офанзивата против приходната организация и другият политически анализатор в студиото Ивайло Нойзи Цветков.

Според него казусът на властта през днешния ден е, че липсват съществени знания за това по какъв начин би трябвало да се ръководи една страна.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР