Всеки един футболист, който е играл в голям отбор и

...
Всеки един футболист, който е играл в голям отбор и
Коментари Харесай

Илич с любопитен коментар за новите попълнения в ЦСКА - София, каза кои са добре дошли

Всеки един футболист, който е играл в огромен тим и има качества да способства за по-високо равнище на ЦСКА - София, е добре пристигнал на “Армията ”. Това разгласи наставникът на “червените ” Саша Илич след днешната победа на отбора му над Миньор (Перник) с 6:0.
 ЦСКА - София хвърли здрав пердах на Миньор ЦСКА - София хвърли здрав пердах на Миньор
Изказването му бе на въпрос дали бразилецът Клейтон Оливейра, който има престой в Динамо (Киев), ще е ново попълнение на отбора.

“Ръководителите в клуба знаят моето мнение по отношение на мечтаните от мен нови попълнения. Аз желая да вземем футболисти, които могат да донесат качество на отбора. Всеки един футболист, който е играл за огромен тим и може да способства със своята класа, е добре пристигнал “, сподели още Илич.

“Доволен съм от показаното. Получи се добра подготовка. Миньор е правилен тим и не игра нападателно. Теренът беше добър. Мачът бе добра подготовка за нас. Срещу нито един тим не е елементарно. Искам да играем добре против Гигант, да победим и да продължим напред за Купата ”, добави Илич във връзка днешната контрола.

След това треньорът предвижда, че неговата Сърбия ще преодолее груповата фаза на Световното в Катар.

“Мисля, че националният тим на Сърбия има голям капацитет. Очаквам да премине груповата фаза. Сърбия има доста мощен тим. Някои футболисти играят в най-хубавите европейски клубове ”, безапелационен е Саша Илич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР