Всеки един човек може да бъде страхотен приятел, но да

...
Всеки един човек може да бъде страхотен приятел, но да
Коментари Харесай

Най-лошите качества на зодиите като приятели

Всеки един човек може да бъде страховит другар, само че да има неприятни качества.
Овен 
Те могат да имат малко импулсивна и детска линия към тях - и слагането под въпрос може елементарно да навреди на възприятията им. Те имат манталитет, който пламва, изключително в случай че не се оправят в дадена обстановка. 
Телец
На пръв взор те наподобяват пасивни, само че те имат мощни отзиви и позиции, от които не отстъпват. Ако извършите или кажете нещо, което не съответствува с вашия другар Телец, те сигурно ще ви уведомят. 
Близнаци
С всичките им ползи, които се носят в близост, е много елементарно за Близнаци да бъдат уловени в личните си неща. Те са толкоз съсредоточени върху тематиката си за диалог, че най-вероятно ще работят незаинтересовано от каквото и да се приказва, в случай че нямат директен интерес към това. 
Рак
Те могат да ревнуват и от други близки другарства, които имате. Те влагат толкоз доста мисли и старания във вашето другарство и те желаят и вие да извършите същото - тъй че, в случай че инвестирате един звук от любовта и времето си с някой различен, това може да ги накара да се усещат признати за даденост.
Лъв
Ако усетят, че не оценявате достиженията им, те ще стартират да се усещат защитни. Те в никакъв случай няма да кажат, че се нуждаят от валидиране, само че в случай че не го получават, тогава могат да стартират да компенсират свръхкомпенсация и да ви смъкват в процеса, с цел да могат да се повдигнат.
Дева
Девите се придържат към много корав стандарт - и това елементарно може да се трансферира в другарствата им. Те постоянно се усещат, че знаят кое е най-хубавото за всички, само че даже когато знаят, те могат да се разочароват, че не следвате препоръките им. 
Везни
Те не обичат спор или борба, тъй че може да не ви защитят, когато имате проблем с някого. Още по-лошо, в случай че вашият другар Везни е този, с който не сте съгласни - те евентуално ще се отдръпват и ще се опитат да се преструват, че казусът не се случва, в никакъв случай не общувайте 
Скорпион
Те не обичат да ги лъжат и ще се постараят да си отмъстят. Те няма просто да отхвърлят всеки акт на изменничество без отговор - и в случай че сте на неприятната им страна, тогава всички залози са изключени.
Стрелец
Въпреки че, е ужасно да не се приемате прекомерно съществено, има време и място, където това е призовано. Те могат да бъдат предизвикателни да водят значителен диалог - те избират да не се концентрират върху отрицателните аспекти на нещата. 
Козирог
Козирозите са работливи служащи - от време на време прекалено много. Те се принуждават да работят непрестанно и могат да ви притиснат да чувствате, че не вършиме задоволително. Особено що се отнася до обичайните способи, Козирог може да бъде и благосклонен, в случай че не желаете да вършиме нещата по книга. 
Водолей
Те нямат проблем да се изолират и да изчезват в продължение на седмици или месеци, което затруднява свързването, не можете да зависите от тях, когато имате най-голяма потребност от тях.

Риби
Те мъчно се помиряват с това, което желаят, нормално избират вместо това да се наклонят към това, което желаят всички останали. Те няма да желаят да вземат никакви решения и постоянно ще тласкат тази работа към вас - и за себе си, няма да е извънредно да трансформират мнението си десетки пъти, което може да бъде изтощително.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР