Всеки е попадал в ситуация, в която се чуди дали

...
Всеки е попадал в ситуация, в която се чуди дали
Коментари Харесай

11 оправдания, с които се залъгваме, че трябва да се съберем с бившия

Всеки е попадал в обстановка, в която се чуди дали да не се върне при някогашния. В такива моменти сме обнадеждени, че всичко ще бъде друго, че както ние, по този начин и те, сме се трансформирали и нещата ще са доста по-добри. Да, но не. Днес ще разкрием истината за всички оправдания, които използваме, когато желаеме да подновим остарели взаимоотношения.

Този път всичко ще е друго

Не, нищо няма да е друго, или най-малко не в позитивна посока. Двойките, които вземат решение да се съберат след разлъка, са склонни да натъртват единствено на отрицателните минали случки и да не помнят за позитивното във връзката. Това води до още повече проблеми и никаква добра смяна.

Той в действителност се е трансформирал

Това просто е моментна илюзия, до момента в който не реализира своето. После сами ще се убедите, че няма по какъв начин толкоз бързо и елементарно някой да се промени. Вълкът козината си мени, само че нрава не.

Аз го познавам най-добре от всички

Това може и да е по този начин, изключително в случай че връзката ви е била дълга. Но не се ли запитвате, че точно заради тази причина може да сте се разделили? Защото сте го видели напълно в същинската му светлина и нещо не ви е допаднало.

Няма да намеря по-добър

В желанието си да живеете в предишното, вие си вършиме заключения, с които да се заблуждавате. Не е правилно, че няма да намерите по-добър, просто би трябвало да излезете от зоната си на комфорт и да дадете късмет на някой различен.

Не е съвършен, само че си е мой

С това се оправдавате, с цел да останете в нещастна връзка. Да, всички имаме своите дефекти, само че в случай че те пречат на хармонията в живота ни, по-добре да прекъснем връзките си с този човек.

Нямам време за срещи и уеб сайтове за запознанства

Още едно опрощение, с което показвате, че не сте подготвени да се откъснете от предишното. Дайте си късмет и се запознайте с нови хора. 

Засега сме другари, пък ще забележим по-натам

Много е мъчно да запазите другарски връзки с някогашния си. Със сигурност най-малко единият ще желае освен това, а и ще се ревнувате взаимно. Това не води до нищо положително, по-добре прекъснете всевъзможен контакт.

Пийнахте и се целунахте – значи може да се приберете още веднъж дружно

Това, че сте се поддали на остарели страсти по време на пиянска вечер не значи, че сред вас двамата нещата още веднъж могат да се получат. Поредната пречка, която ви пречи да продължите напред.

Никой не е съвършен

Разбира се, не може да обвинявате само другия, тъй като не е съвършен. Вие също не сте. Просто характерите ви не си пасват и може би ще сте по-щастливи разграничени, приемете го.

Бившият ми не ме оставя намира

След раздялата някогашният ви продължава да ви звъни, написа, управлява?  Той просто не може да одобри, че го изоставяте и егото му надвива. Не се заблуждавайте, че тези дейности са подбудени единствено от обич.

Може би пресилвам

Ако не ви се случва за пръв път, то най-вероятно не преувеличавате. Щом не се чувствате добре, просто сложете край. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР