Всеки е поканен да помогне, с каквото може - парични

...
Всеки е поканен да помогне, с каквото може - парични
Коментари Харесай

Интеракт Русе кани русенци на благотворителен концерт за силата на семейството

Всеки е поканен да помогне, с каквото може - парични средства, както и предмети като книги, играчки и облекла

Благотворителен концерт „ Семейство, уют и топлота “ провежда Интеракт клубРусе на 25 ноември в зала „ Филхармония “ от 19 часа. Събраните средства ще бъдат раздени на фамилии в неравностойно състояние декември месец взаимно с различен обичаен план „ Купи и Дари “.

Концертът е въодушевен от празникът на Християнското семейство, с обръщение за силата на фамилията и неговото значение, тъй като всички ние сме разнообразни хора, само че фамилията е нещото, което ни сплотява..

Интеракт Русе няма да предлага билети, а ще приема дарения. Всеки е поканен да помогне, с каквото може – парични средства, както и предмети като книги, играчки и облекла. Всички дарения ще се събират на входа на концерта, оповестиха уредниците.

" Концертът несъмнено е най-грандиозното ни събитие. Подготовката е много сериозна, само че сме сигурни, че всичко това ще си заслужава. Желанието ни да оказваме помощ, въодушевява организацията на плана. Посланието, което клуба желае да съобщи е, че без значение всичките ни разлики, има нещо, което ни свързва- душите и сърцата ни “, разяснява президентът на клуба, Йоанна Пешева.

В поддръжка на идеята и осъществяването ще се включват танцовите сформира „ Мираж “, „ The Centre ”, „ Екстрийм “ и представители на музикалните групи „ 4етно “ и „ Артикул “. Още участници ще има и от две русенски учебни заведения - на сцената ще се изяви клубът по актьорско майсторство от АГ „ Гео Милев “ и гениите на Националното учебно заведение по изкуства „ Проф. Веселин Стоянов “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР