Всеки е имал своето трудно начало, с което се гордее

...
Всеки е имал своето трудно начало, с което се гордее
Коментари Харесай

Първият апартамент на Лейди Гага - под наем и без никакви удобства! Искат му рекордна сума

Всеки е имал своето мъчно начало, с което се гордее след труда, който е положил през годините. Вероятно по този начин е и с Лейди Гага, която преди години е била просто Стефани Джоан Анджелина Джерманота, която след гимназията се мести в Ню Йорк и стартира работа на 3 места. 

Виж още: Шест месеца след раждането на петото им дете, Хилария и Алек Болдуин още веднъж станаха родители!

Лейди Гага основава група, която след това се разпада, само че тя продължава да се пробва да пробие, пеейки в клубове. Междувременно живее в Манхатън, а в жилището си там написа песните за първия си албум, The Fame.

Виж още: " Клюкарката " се завръща с нов сезон! Край на " бялата " доминация в сериала

E, въпросният апартамент се дава чартърен против " сромната " сума от 2000 $ на месец! Става въпрос за апартамент с една стая, кухня и всекидневна в общо помещение и дребна баня с тоалетна в нея. От организацията акцентират, че уредите са нови и от неръждаема стомана. 

Виж още: Една от най-чаровните холивудски актриси ще става майка за трети път

 streeteasy.com

 

Апартаментът е необзаведен, тъй че наемът става още " по-солен ". Но западни издания разясняват, че при сходен вид жилища се заплаща по-скоро за местоположението и историята на мястото. То се намира наоколо до питейни заведения и заведения за хранене, което пък сега не е никакъв плюс, защото заведенията са затворени. 

Интересен факт е, че Лейди Гага понякога посещана жилището си, тъй че наемателите му по всяка възможност ще се срещнат с нея при някое от завръщането ѝ към " корените ".

Изображение: iStock
https://www.instagram.com/ladygaga/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР