Всеки е чувал за Ванга, някои дори са имали късмета

...
Всеки е чувал за Ванга, някои дори са имали късмета
Коментари Харесай

Най-ценните съвети на Ванга за добро здраве

Всеки е чувал за Ванга, някои даже са имали шанса да я видят онлайн. Но едно е сигурна – това е велика жена, която ни е завещала скъпи препоръки, които ще ни оказват помощ да сме по-здрави и енергични. Единственото, което би трябвало да създадем, е да се вслушаме в тях!

1. Запомнете – медикаментите затварят вратите, през които могат да влязат билките и да излекуват болния организъм. За всяка болежка има билка!

2. Никога не прекалявайте с химикалите, торовете, тъй като ще отровите храната!

3. Светът е почнал с билки – запомнете го! Но билките на всяка страна лекуват единствено хората, които живеят в нея! Всеки би трябвало да се лекува със своите билки!

4. Недейте да тровите земята – тя ни храни! Хората се разболяват от рак, плъзнаха какви ли не болести… Вразумете се, другояче ще страдате!

5. Повечето заболявания идват от настинка. Затова не стойте на течение, не стойте на влага и не пийте студена вода.

6. По-страшно от най-лошата болест е отчаянието! Не се отчайвайте, тъй като то разяжда от вътрешната страна. Гледайте на живота по-ведро!



7. Медицината може да направи чудеса, само че и Бог прави чудеса!

8. Цветята са живи същества, не ги късайте! Те излъчват сила, дават мощ. Можете да разберете дали в една къща царува обич и естетика по цветята, които порастват в нея.

9. Не бъдете нервни, не живейте със боязън! Ако би трябвало, прегледайте се на невролог, отидете на лечебни бани, успокойте се! Със боязън не се живее!

10. Дори да сте заболели, не се плашете! Имайте религия – тя ще ви излекува!

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР