Всеки е чувал, че средната продължителност на съня за един

...
Всеки е чувал, че средната продължителност на съня за един
Коментари Харесай

5 признака, че не спим достатъчно

Всеки е чувал, че междинната дълготрайност на съня за един човек е към 8 часа, написа Insider. Необходимостт от сън обаче е характерна за всеки човек. Тя се дефинира от метода му на живот, потребностите на неговия организъм, от натовареността в неговата работа, от ежедневните му привички и така нататък

Специалистът по съня доктор Майкъл Бриус казва, че броят на часовете е по-скоро общ индикатор, а потребността от сън варира при всеки човек.

" Продължителността на съня, който ми би трябвало, може да е доста друг от продължителността на съня, от който се нуждаете вие ", сподели той.  " В взаимозависимост от това в кой стадий на живота сте - в случай че сте бременни, в случай че сте възрастни, в случай че имате медицински затруднения - количеството сън, от което се нуждаете, в действителност може да бъде доста друго. "

Как можем да разберем дали получавате точната доза сън за себе си?

Бриус твърди, че можем да разберем, като си отговорим на идващите 5 прости въпроса. Ако отговорите на всички или на множеството от тях са " не ", евентуално сме добре отпочинали. Но в случай че отговорим с " да " на минимум два от тях, евентуално имаме потребност от повече сън.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР