Всеки депутат от Демократическата партия в Сената гласува против поправка,

...
Всеки депутат от Демократическата партия в Сената гласува против поправка,
Коментари Харесай

Всички депутати в Сената гласуват против забраната на средствата на данъкоплатците за транспортиране на нелегални мигранти до градове в САЩ

Всеки народен представител от Демократическата партия в Сената гласоподава срещу корекция, която би забранила средствата на данъкоплатците да се употребяват за превозване на незаконни чужденци до Съединени американски щати. дребни и огромни градове, съгласно републиканския сенатор зад изменението.

„ Тази вечер всеки един демократ в Сената гласоподава срещу моята корекция, която ще попречи на админа на Байдън да употребява долари на данъкоплатците за чартърни полети за стотици хиляди незаконни чужденци от техните страни непосредствено до американските градове презаселени “, написа в Туитър републиканецът сенатор от Тенеси Бил Хагърти рано сутринта в събота.

„ Незащитимо “, добави той.

Хагърти разгласи по-рано предходната седмица, че е подготвен да внесе изменение в законопроекта за бюджетни заеми, което ще „ забрани потреблението на федерални средства за скрито хвърчене незаконни чужденци от други народи непосредствено в щати в цялата страна “, се споделя в прессъобщението на неговия офис.

<...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР