Всеки ден виждате нестабилност, непоследователност, липса на прозрачност и само

...
Всеки ден виждате нестабилност, непоследователност, липса на прозрачност и само
Коментари Харесай

Нинова: Сглобката продава българския интерес през Конституцията

Всеки ден виждате неустойчивост, променчивост, липса на бистрота и единствено сделки за пари и власт в сглобката. Решенията не се взимат в Народното събрание, продължава модела на задкулисието, на разпределение, всяко решение на ръководещите е по-лошо от предходното. Не поддържаме бюджета, не поддържаме смяната в Конституцията, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондентът на БГНЕС.


В момента кметската власт е единствената постоянна институция, съобщи тя. Ако държавното управление е решило да трансферира на общините да усилват налозите, цените на водата ние уверяваме нашите кметове да не го вършат и те ще стопират това повишаване, добави Нинова.

Досега това болшинство записваше корупцията и кражбите в закони, в този момент подвигнаха равнището с най-висшия закон в страната, съобщи водачът на Българска социалистическа партия. През Конституцията продават българския народен интерес и си разпределят страната на порции, бе безапелационна тя.

Абсурд е да ръководят хора с двойно поданство, това е немислимо за българския народен суверенитет, сподели Нинова. Тя уточни, че посредством Конституцията " сглобката " се пробва да разпределят регулаторите. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР