Всеки ден сме изправени пред различни проблеми, които оставят неприятно

...
Всеки ден сме изправени пред различни проблеми, които оставят неприятно
Коментари Харесай

Как да създадете положителна атмосфера в дома си

Всеки ден сме изправени пред разнообразни проблеми, които оставят неприятно усещане. Добрата сила в къщата ще ви помогне бързо да  възстановите аурата и биополето си.

Навременно разчистване

Едно от главните правила е поддържането на непорочност и ред. Когато всичко е чисто и подредено, хората боледуват по-рядко, по-малко се ядосват и са по-продуктивни на работа. Това не е инцидентно: в чиста къща удобната сила циркулира по-добре.

Използвайте силата на ароматите

Това могат да бъдат тамянови пръчки, свещи, лампи. Свещите и лампите са п -ефективни при основаването на специфична атмосфера в дома. Човек би трябвало единствено да помни, че всяка миризма носи специфична мощ.

Физическа мощ, здраве и устойчивост дават лимон, грейпфрут, портокал, мандарина, хвойна, бор, смърч. Такива миризми зареждат с сила, настройват за интензивност и продуктивна работа.

Душевни рани лекува и усъвършенства настроението миризмата на индийско орехче, мента, смирна. Тези миризми са положителни за тези, които непрекъснато са подложени на стрес на работното място.

Аромати на благосъстоянието: босилек, канела.

Използвайте естествени камъни-амулети

В таблата на леглото можете да поставите  аметист, бял кварц, аквамарин. Тези минерали усъвършенстват съня на хората в стаята, почистват мозъка от отрицателни мисли, а също по този начин пазят любовта.

В коридора по-близо до входната врата можете да поставите  обсидиан или тюркоаз. Обсидианът има силата на детайлите на Земята, тъй че хората с отрицателно отношение няма да влязат в къщата. Тюркоазът е енергиен филтър, който не пропуща негативизма и е самобитна преграда сред външния свят и вашия дом.

Използвайте силата на растенията

Финансови талисмани: босилек, парично дърво (дебела Мара). Тези растения могат да донесат финансов шанс в къщата посредством активиране на паричните потоци. Ще бъде по-лесно да работите и ще се появи мотивация. По-добре е да ги поставите в кухнята или хола.

Растения на любовта: жасмин, виолетка, бегония, мирта. Тези растения най -добре се държат покрай мястото, където спите

Подобряване на здравето и настроението: фикус и папрат.

Използвайте препоръки и талисмани по Фън Шуй

Аквариум, картини с вода

Ако по някаква причина не можете да поставите шадраван или аквариум вкъщи, тогава не забравяйте да закачите фотография с море, река или океан. Това ще усъвършенства силата на дома, ще притегли благосъстояние.

Енергията на детайлите на Земята ще бъде привлечена от камъни, събрани в морето или на някое извънредно и красиво място. Те ще работят като деятелен бранител и източник на здраве.

Аурата на къщата ще бъде усъвършенствана от фигурки на слон, костенурка и трикрака жаба. Слонът ще пази фамилията от неприятности и неволи, костенурката ще донесе дългоденствие и здраве, а жабата ще притегли пари и разцвет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР