Всеки ден районните кметове се грижим за облагородяване на пространството

...
Всеки ден районните кметове се грижим за облагородяване на пространството
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС: Инфраструктура, градини, училища: СЕГА!

„ Всеки ден районните кметове се грижим за облагородяване на пространството пред домовете на пловдивчани. Работата ни е забележима. Всеки жител може да направи съпоставяне за това  как градът е изглеждал преди 10 години и по какъв начин е в този момент ” – това съобщи кметът на регион „ Централен ” Георги Стаменов, който откри благоустроеното междублоково пространство на улица „ Капитан Райчо ”  67-77 в Пловдив.

Новия обект видяха и претендентите за народни представители от ГЕРБ-СДС  доц. Стефан Шилев, юристът Мирослав Тенев и Адриана Генчева.

„ За страдание потребността от финансиране е голяма, през последните две години нямахме поддръжка от страна на страната. Убеден съм, че със съдействието на нашите депутати подобен вид обекти ще бъдат повече и повече.  До всеки дом да има комфортно място за отмора, съвременни детски градини, ясли и учебни заведения, спортни площадки – това е създаване на настоящето  с вложения в бъдещето ”, съобщи Георги Стаменов.

От своя страна вторият в листата доцент Стефан Шилев разясни, че в програмата „ България след рецесиите – проект за възобновяване ” са планувани ограничения за подсилване на приходния потенциал на общините посредством ограничения за финансова децентрализация.

В Плана е заложено финансиране на израждането в страната на 60 нови детски градини с яслени групи и дострояване на още 100, построяването на 10 нови учебни заведения в най-големите градове, надстрояването на 50 учебни заведения в обитаемоте места за прекосяване на към едносеменен режим.

Общините могат да разчитат и на ограничения за поддръжка на построяването на спортни обекти, площадки, градеж на нови физкултурни салони в 100 учебни заведения.

„ Подобряване средата на живот и модернизирането на просветителната и спортна инфраструктура е значим наш приоритет и ние ще работим за реализирането му ”, безапелационен бе доцент Шилев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР