Всеки ден от седмицата се управлява от определена планета. Тези

...
Всеки ден от седмицата се управлява от определена планета. Тези
Коментари Харесай

Ритуал за успех в неделя

Всеки ден от седмицата се ръководи от избрана планета. Тези планети имат позитивен и негативен резултат върху нас. За да отслабите негативното въздействие за деня и да засилите позитивното влияние, би трябвало да отделите от времето си единствено 10 минути и да медитирате върху солта.

Магическите свойства на солта са били познати по целия свят от антични времена, когато тя е била нищожен артикул и е коствала доста пари. Целият лист с магическите свойства на солта е прочут единствено на отдадени, тези, които неразривно са свързвали живота си с магия и са се научили да ползват знанията на процедура.

Основното магическо свойство на солта е да почиства отрицателните сили и способността й да работи като амулет и да се опълчва на всевъзможни тъмни сили. Магическите свойства на солта се употребяват интензивно в множеството обреди и ритуали.

В неделя Слънцето ни дава доста позитивни страсти, основава най-благоприятните условия за другарство с хора. Но в същия ден можете елементарно да станете жертва на зло око или урочасване.

В неделя медитирайте, както следва: Вземете две торбички, изсипете 2 супени лъжици морска сол в едната, а в другата - 3 супени лъжици и ги завържете компактно. Легнете комфортно. Вземете торбичката с две супени лъжици сол в дясната си ръка и с трите лъжици сол в лявата. Съсредоточете се върху това, което ви радва и ви прави щастливи в този живот и по-късно преминете към това, което ви е досадно и ви нервира, кажете си всичко въображаемо.

Торбичката със сол, която държите в дясната си ръка, ще ви помогне да поддържате или възстановите положителните връзки с другите, в лявата - ще ви защищава от злоба и неприятни очи. Солта може да помогне и при други проблеми.

Солта има невероятната дарба да поема информация. Важна роля играе вярното осъществяване на ритуала при съблюдаване на всички правила. Можете да медитирате заран и вечер (вечер поставяме програмата за идващия ден), времето за медитация е 5-10 минути. Солта се сипва с лъжица, не се пипа с ръце.

Изхвърлете солта след медитация – в канализацията или разпръснете на открито напразно. Може да се закопае в земята.

Този обред се извършва единствено в неделя. Всеки ден от седмицата си има собствен обред /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР