Всеки ден изпращам децата си на училище с надеждата, че

...
Всеки ден изпращам децата си на училище с надеждата, че
Коментари Харесай

Притеснени родители загряха телефоните на Plovdiv24.bg!

" Всеки ден адресирам децата си на учебно заведение с вярата, че най-малко до вечерта светофари до учебно заведение СУ " Св. Седмочисленици " ще бъдат инсталирани. Да, но не ". Това написа до редакцията на Plovdiv24.bg пловдивчанка и попита - " Докога ще бъдем без светофари? ". Освен нея още доста други хора се свързаха с нас във връзка със същия проблем.

" От 10 дни те са демонтирани и децата ни пресичат безусловно на магия. Миналата седмица за дербито " Ботев " - " Локомотив " цялата полиция на Пловдив беше ангажирана да пази агитките, а няма кой да опази децата ни. Не е ли незабавен ремонтът на тези светофари, та толкоз време те не се възвръщат? Не е ли редно да се погрижим за бъдещето на България - децата ни? Не може ли заран и вечер служител на реда да стопира придвижването, когато има деца на изчезналия светофар?

Надявам се посредством Вас ние - родителите, да получим тези отговори и в най-кратки периоди уредбите да бъдат върнати пред всички учебни заведения в " Тракия ", написа още дамата.

Наш кореспондент се свърза с  " Организация и надзор по превоза ". От общинското дружество припомниха, че към този момент са оповестили, че светофарните уредби са демонтирани за ремонт до 20 декември. Това е крайният период, въпреки чиновниците да вършат всички допустимо да приключат преди него. Самите светофарни уредби пък ще бъдат инсталирани по-високо за по-добра видимост.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР