Всеки ден губим усещането за държава, заяви Драгомир Стойнев в

...
Всеки ден губим усещането за държава, заяви Драгомир Стойнев в
Коментари Харесай

И Граф Монте Кристо избяга от затвора, успокояват ГЕРБ

Всеки ден губим чувството за страна, съобщи Драгомир Стойнев при започване на чуването на министрите Цецка Цачева и Валентин Радев за избягалите пандизчии. Суверенът е народът, посочи той. Примерът за избягалите пандизчии демонстрира, че страната не е на мястото си , акцентира аленият народен представител.

 Цачева и Радев рапортуват за бягството от Софийския затвор
Цачева и Радев рапортуват за бягството от Софийския затвор

Социалистите желаеха чуването на министрите в Народно събрание

Суверенът желае сигурност , настоя Стойнев. Не било обикновено рискови пандизчии да бягат през парадния вход на пандиза. Не е обикновено чистачката единствена да има смелостта да гони пандизчиите, захапа социалистът.

Настояваме за съответни отговори, изиска Драгомир Стойнев. Според Димитър Лазаров от ГЕРБ сходни случаи се случвали и в други страни . Правосъдният министър Цецка Цачева дефинира вчерашния случай като тежък случай.

 Продължава издирването на двамата пандизчии Обновена
Продължава издирването на двамата пандизчии

Владимир Стефанов е с няколко убийства зад тила си

Става дума за човешки неточности , призна тя. Причина е и техническото недоокомплектоване в пандиза. Комисия в пандиза прави щателна инспекция на случая . Цачева даде обещание оптимално да бъде събрана информация за случая. Всичко се е развило доста бързо, в границите на минути, изясни тя.

Колегата й от Министерство на вътрешните работи Валентин Радев хвърли бомба - още преди година силовото ведомство имало информация, че Валентин Пелов готви бягство . Информацията е дадена на Министерство на правосъдието. Взети са ограничения. Така се случи, че той избяга, сподели МВР-шефът.

Червеният Славчо Велков е обезпокоен, че чутото от министрите е с висока степен на социална заплаха . Той напомни митингите на надзирателите и удовлетворението на настояванията им.

Как е вкарано огнестрелно оръжие в пандиза , пита Велков. Освен това по какъв начин е стигнало то до пандизчия, който излежава присъда при непоколебим режим. Цачева призна, че е имало данни за готвено бягство от единия пандизчия. Затова управлението на пандиза го е спряло от работа. Правосъдният министър уточни, че за вчерашното бягство не е имало предварителна информация.

Всички издирвачи работят , успокои Валентин Радев. Престъпниците се търсят в ботевградския и тетвенския балкан . И двамата министри бяха сбити в отговорите си. Не мога да ви кажа какво вършим, разясни МВР-шефът. Бягство от пандизите е имало още от времето на граф Монте Кристо , отбрани властта Данаил Кирилов от ГЕРБ. Бягства има и от Алкатраз.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР