Всеки човек в живота си е имал досег с раздяла

...
Всеки човек в живота си е имал досег с раздяла
Коментари Харесай

Как се справят водните зодии – Рак, Скорпион, Риби се справят с разбито сърце?

Всеки човек в живота си е имал допир с разлъка и е прекосявал през това да има разрушено сърце. Оказва се, че е много забавно да забележим по какъв начин другите зодии преодоляват такива прочувствени положение, като има огромна специфичност според от детайла, към който попадат. В тази публикация ще разгледаме по какъв начин водните зодии (Рак, Скорпион и Риби) понасят това да им разбият сърцето. Материалът се базира на уеб страницата yourtango.com и ни дава добра картинка. Приятно четене! 
РАК 
Ракът е един от най-недоверчивите знаци, тъй че отварянето към някого и разбиването на сърцето му от същия този човек предизвиква надълбоко обезсърчение и болежка. Те непрекъснато ще се обръщат към предишното, чудейки се какво се е объркало и какво са могли да създадат, с цел да го предотвратят. Ще им отнеме доста време, с цел да продължат напред.
СКОРПИОН  
Като един от най-емоционалните от знаците, Скорпионите ще почувстват разрушено сърце с цялостна мощ. Чувството на пострадване, горест и яд едновременно пораждат възприятие на неуспех и съмнение. Те ще останат ядосани и отмъстителни известно време, до момента в който възприятията отминат.
РИБИ 
Като най-чувствителни и самосъжаляващи се знаци, Рибите ще почувстват болката от разрушено сърце с цялостна мощ, изваждайки своята неустановеност и възприятие за недостойнство. Така че, с цел да се оправят със своите усеща, те просто ще се отдръпват в света на фантазиите си, до момента в който не пристигна някой, който да ги разсее.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР