Всеки човек трябва да проведе разговор с лекар, когато усети

...
Всеки човек трябва да проведе разговор с лекар, когато усети
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев посочи от какво задължително да се отучим, ако искаме да не пипнем опасен грип!

Всеки човек би трябвало да организира диалог с доктор, когато усети първите признаци. Говори се с доктор за ваксини. Ваксинират се хората над 55-60 годишна възраст, както и тези с хронични болести. Това съобщи в ефира на Нова телевизия проф. Тодор Кантарджиев. " Ваксината не пази 100% от зараза. Това е ваксина за грип, в случай че е за детски паралич и тетанус, тя пази на 100%, само че не и в този момент ", добави той.

И това е забавно: 5 скъпи съвета по какъв начин да се предпазим от простуда през есента - четете тази и още потребни вести на zdrave.to

" Хаосът с медикаментите в нашата страна е цялостен. Не знам какво заплаща министерството, какво касата и какво българският народ, не знам. С това не се занимавам. Мога да кажа какви са инфекциите в страната, само че за лекарства дано не приказваме ", сподели специалистът.

" При главоболие и температура след два часа рухваш незабавно. Това е сигнал за грип. Грипът се популяризира от повърхности. Хубаво е да кихаме в кърпичка. Не си пипайте лицето, тъй като по този начин доста постоянно може да се болестите. Просто това е нещо, от което би трябвало да се отучите. Използвайте и повече кърпички ", посъветва Кантарджиев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР