Всеки човек приема изневярата по различен начин и няма точна

...
Всеки човек приема изневярата по различен начин и няма точна
Коментари Харесай

7 неща, които са по-лоши от изневярата

Всеки човек приема изневярата по друг метод и няма точна рецепта, която да помогне, в случай че сте изпаднали в сходна обстановка. Безспорно е, че изневярата е едно от най-неприятните неща, които могат да ни се случат, само че е част от живота. Понякога половинката ни потегля по различен път и в един миг всичко се обърква. Има хора, които някак съумяват да се оправят с изневерите, да останат дружно, само че е реалност, че " счупеното " сред вас остава вечно. Днес обаче ви представяме няколко неща, които са даже по-лоши от изневярата:

1. Пренебрегвате възприятията си. Често се ръководим повече от мислите и подценяваме възприятията си, които в доста обстановки са по-важни, с цел да се съхраним и да продължим напред. Компромисите с възприятията не водят до нищо положително нито в персонално, нито в професионално отношение.

Виж още: Изневяра за милиони: Звездите, написали мегахитове за погрешните си някогашни! 

2. Не споделяте задоволително с хората. Липсата на диалози и срещи с близки, и другари води до затваряне. Ето за какво е хубаво да изливате мислите и страстите си с тези, които държат на вас. Ако имате проблеми в персоналния си живот, то ги споделете първо с половинката си, другари или родители. Един диалог или чат са доста освобождаващи, дават ви много хрумвания по какъв начин да се справите с сложна обстановка.

Виж още: Опашка за фотоси: най-комерсиалните места за летни кадри 

3. Не говорите за секс. Да, когато сте във връзка е значимо да говорите за секса и не се тормозете да експериментирате, да пробвате нови неща в леглото и бъдете смели. Хубавият секс не е за гнусливите, са споделили хората и са били прави, тъй като няма тематика табу, когато сте единствено със сродната си душа. Понякога изневерите се случват не тъй като някой не ви обича, а тъй като нещо му липсва в леглото.

4. Лъжете хората. Рано или късно ви хващат в крачка, а това не е добре за вашата известност. Винаги казвайте истината, колкото и неприятна да е, тъй като тя ще ви освободи от напрежението и ще решите проблемите си. Лъжата задълбочава всичко неприятно и ви кара да сте мнителни, тъй като мислите, че всички други също крият нещо от вас или ви мамят.

Виж още: Убива ли Ким Кардашиян дребния бизнес? Звездата си навлече свиреп хейт, ще се водят правосъдни битки 

5. Споделяте непознати секрети. Когато някой ви показа нещо, то би трябвало да запазите тази изповед за себе си. Не е прелестно да разберете, че и различен човек знае за нещо, което ви изтезава. 

6. Говорите зад тила. Всички го вършим и постоянно е без да се замислим, само че е неприятно. Не сме длъжни да харесваме всеки (както и обратното), само че е по-добре да се дъжим на равнище, да кажем какво не ни харесва и по този начин всеки да продължи по пътя си. 

7. Криете здравословен проблем. Не го правете в никакъв случай, а споделете първо с най-близките си хора, а по-късно отидете на доктор. Не си мислете, че сте герои, в случай че не кажете, че имате някакви недоволства.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР