Всеки човек поне веднъж в живота си е изпитвал чувство

...
Всеки човек поне веднъж в живота си е изпитвал чувство
Коментари Харесай

8 храни, които причиняват подуване на корема

Всеки човек най-малко един път в живота си е изпитвал възприятие на отичане. То води до дискомфорт, газове и даже болежка. Нещо повече – подуването може да повлияе и на прочувственото ви положение като провокира възприятие на стеснение и позор.
Подуването идва, когато храната се застои повече от нужното в храносмилателната система. И до момента в който доста хора си мисля, че то се провокира единствено от нездравословни и мазни храни, то има някои изцяло здравословни и добре познати на всеки артикули, които също могат да провокират отичане. Ето втора порция храни, способни да провокират отичане на стомаха: 
Гъби
Вярвате или не, гъбите също могат да причинят проблеми с храносмилането. Подобно на броколи, гъбите съдържат несмилаемата захарна рафиноза, която ферментира в дебелото черво и по този метод способства за образуването на газове и подуването на корема. В последна сметка всмуканият газ напуща тялото като чревен газ.
 8 храни, които предизвикват отичане на корема 8 храни, които предизвикват отичане на корема
Всеки човек най-малко един път в живота си е изпитвал възприятие на отичане. То води до дискомфорт, газове и даже болежка. Нещо повече – под...

Царевица
Царевицата се съчетава съвършено с обичаната ви салса или чили, само че тялото ви може да има повече проблеми с обработката и, в сравнение с с други зеленчуци. Въпреки че този скорбялен артикул е обичан на мнозина, той съдържа и въглехидрати, които тялото мъчно разгражда. Това води до задържане на въздух и газ, което предизвиква отичане на корема и даже болежка.
Спанак
Спанакът е неповторим зеленолистен зарзават с доста изгоди за здравето, само че внимавайте с него и не прекалявайте. Когато е недопечен, спанакът съдържа доста разтворими фибри, които са доста потребни за здравето, само че потреблението им може да докара и до чувство за отичане и тежест в стомаха. И това е по този начин, тъй като естествените олигозахариди, които съдържа, са предизвикателство за храносмилането. За да се възползвате от цялостната мощност на този артикул, без дискомфорта, пробвайте да добавите спанак към утринното си смути. Процесът на мелене ще разгради някои от трудносмилаемите детайли в него.
 Три заблуди в битката против коремчето Три заблуди в битката против коремчето
Живеем във време, което изобилства от информация за здравословно хранене, фитнес и по какъв начин да реализираме идеалната фигура. Това не е гаранци...
Бял лук
Много хора стоят надалеч от лука, тъй като не харесват усета или метода, по който мирише, само че зеленчукът, предопределен да придаде усет на ястията, може да провокира и болежка в стомаха, тъй като съдържа фруктани  или избран тип захар, която  тялото не може да обработи. Фруктаните също могат да допринесат за отичане на корема, газове и болежка.
 
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР