Всеки човек поне веднъж в живота си е имал ситуация,

...
Всеки човек поне веднъж в живота си е имал ситуация,
Коментари Харесай

4-те зодии, с които е по-добре да НЕ споделяш ТАЙНИ

Всеки човек най-малко един път в живота си е имал обстановка, преживелица или страст, за която не желае никой да разбере. За някои пък това е всекидневие и те избира да пазят персоналния си живот за себе си и за тези, които са се потвърдили пред тях като сигурни в пазенето на секрети. Именно за това са и приятелите, с цел да можеш когато имаш проблем, който те тормози, да го споделиш точно с тях. За някои зодии, обаче, пазенето на секрети се оказва комплицирана задача. Ето съвет кои зодии не са склонни да пазят секрети.
Скорпион
Скорпионите като хора са избухливи и в случай че ги уцелиш в неприятен миг може да чуеш доста груби и мъчителни неща. Те обичат да нервират хората и да изкарват нескрито най-големите им страхове и проблеми, просто тъй като те самите са раздразнени.Това е една от аргументите да не могат да пазят секрети защото не се знае по кое време и под каква форма ще си чуеш думите. Ако става дума за ваучър и многообразие са отсреща, обичат заниманията, само че не и скуката.
Близнаци
Дори самото име на зодиакалния знак близнаци подсказва, че несъмнено са двулични хора. Двете им лица се демонстрират непрекъснато. Можем да видим много постоянно неустановеност в тях. Обичат клюките и нямат самообладание да ги споделят с хората. Като цяло са доброжелателни изключително към околните, само че това не значи,че ще подценен изкушението да споделят казаната загадка от вас с други. Затова, преди да споделиш нещо с близнаци, внимавай!
Рак
Като хора и другари Раците са скъп кадър. Осигуряват приятна компания и, в случай че ти се приказва с някой, за предпочитане е да е представител на тази зодия. Биха създали всичко приятелите им да се усещат добре и да са щастливи. Разбира се това няма общо с пазенето на секрети, за това имай едно мислено. Компанията им ще ти бъде доста приятна и диалога с тях пълностоен. Но внимавай какво споделяш и бъди доста внимателен с тайните си.
Козирог
Козирозите градят постоянни другарства. Много обичат да бъдат център на внимание от което може и да се досетите, че във всеки един миг могат да изпъкнат с казана от вас загадка. В кръвта им е да основават ненужно напрежение. Приятелството с представители на зодия Козирог би било устойчиво, само че внимавай тъй като един път загубиш ли доверието им няма връщане обратно.Тогава може да научиш, че доста хора знаят твоите най-съкровени секрети и мисли.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР