Всеки човек на практика е в състояние да навреди другиму.

...
Всеки човек на практика е в състояние да навреди другиму.
Коментари Харесай

Внимавайте какво пожелавате на ближния! Пролятието е бумеранг, който връща лошотията двойно

Всеки човек на процедура е в положение да навреди другиму. Всичко зависи от неговото положение, силата на волята и желанието. Ефектът на проклятието поражда освен благодарение на хората, които владеят магьоснически техники, само че и по несъобразителност, поради някакво мощно предпочитание за възмездие, възприятие на злоба или злоба.

Такива качества имат главно дамите, а също по този начин тежко болните, както и тези, които са на смъртен одър. В този случай клетвата се трансферира върху жертвата с последната витална сила на умиращия.

Посредници

Опитните магове, които знаят за " закона на бумеранга ”, съгласно който всяка несгода рано или късно се връща при този, който я е предизвикал, правят този обред, като поемат ролята на медиатор. Магът " свързва ” жертвата и поръчителя с невидима верига. Ако проклятието се завърти и се върне назад, то улучва не медиатора, а този, който го е направил. Мнозина не помнят, че щастието не се гради върху непознатото злощастие и се радват, когато неприятното сполети индивида, който са клели. Много тъпа и безразсъдна постъпка, тъй като това натрупа отрицателна сила, която рано или късно ще даде отражение. Завист, люта ненавист, предпочитание за отплата - внимавайте какво пожелавате на близък, с цел да не ви сполети и вас.

Не всеки може да откри сили в себе си да елементарни. Но индивидът, който държи на личното си благоденствие, и изключително - на бъдещето на своите деца, би трябвало да е внимателен в думите си. Нищо не наранява толкоз, колкото непремерени думи, изречени от другар или родственик. И нищо не е по-бързо от този бумеранг.

Разновидности

Както съществуват разнообразни вируси и бактерии, по този начин и проклятието има няколко разновидности. Най-опасни са циганските проклятия. Често може да чуете циганка да кълне някой, да вземем за пример, че не й е дал лепта. Вместо да изпадате в суматоха, в този случай просто не би трябвало да гледате ядосаната жена в очите и да я отминете, без да й отговаряте. За циганката, която кълне, е значимо да откри с вас контакт и в случай че избегнете това, думите й не могат да ви стигнат. Агресивното държание от ваша страна може единствено да утежни обстановката. Ето за какво би трябвало да преглътнете думите, застанали на устата ви, и да се престорите, че казаното не ви визира.

Далеч по-опасно е родовото (кръвно) проклинание. Родната кръв освен сплотява и сплотява хората, само че и може да трансформира в върли врагове тези, които с непредпазливи изявления и действия предизвикат фамилни разпри, правейки и себе си и останалите нещастни. По отношение на непознатите хора енергийното поле на индивида има доста по-големи защитни свойства, в сравнение с по отношение на роднините. Притежавайки сходна сила, непрекъснатите взаимни искания и кавги с околните вършат индивида уязвим.

Традиционните спорове са свързани с наследства и подялба на имущество, поради несъгласието на родителите да дадат благословията си за брак и така нататък, и така нататък Взаимните роднински обети водят до детска смъртност, раждане на деца с проблеми и затруднено развиване и доста други.

Групово

Механизмът на родовото проклинание е най-сложен. То може да се усилва с всяко последващо потомство. Обикновено пикът на интензивността на родовите проклятия се демонстрира във тип на сходни несгоди или заболявания, преследващи целия жанр. Това са разнообразни ендокринни и душевен болести, драми и повтарящи се неуспехи в персоналния живот, хронични женски заболявания и неплодородие, а също и ранно овдовяване или загуба на деца.

Носители на отрицателна информация са всички родственици, които носят гените на предците си. Но проклятието връхлита не всеки, а този, който е с най-слабо биополе или неговите деца. В езотериката родовото проклинание се дефинира като информационно-енергийно заболяване.

Инфекция

Има и битови проклятия. Те се провокират от неприятен взор или зародил ненадейно скандал. Такава " зараза ” може да се получи в градския превоз, на опашката в магазина, на което и да е публично място, където пораждат конфликтни обстановки. Ако " съперникът ” се окаже с по-голяма енергийна мощ, битовото проклинание е обезпечено. То може да провокира главоболие, невроза, припадък на неоснователен боязън, бодърствуване, обезпокоителен сън и кошмари, обостряне на хронични болести. Това проклинание може да бъде свалено и с национални похвати и средства за възобновяване на биополето. Главното е лекуването да е навреме и да не се прекъсва. Може да помогне съзерцаването на пламък на свещ, изгаряне на кичур коса, ароматерапия. Силната битова клетва постоянно удря домашните любимци. В този случай те се явяват като " гръмоотвод ” на енергийната офанзива по отношение на стопанина.

Кокошка без глава " демонстрира ” маг женомразец

През 1936 година в Нигерия стартират да умират една след друга девойки и млади дами. Местните знахари са уверени, че над тях тегне проклинание. Те съумяват да убедят в това дори Уорд Прайз, служител от британската колониална администрация, заемащ висок пост в тази страна. Прайз изпраща доктори в местността, където това се случва, само че медиците не са в положение да оказват помощ – не е от техните пълномощия. В доста от случаите те дори не могат да посочат повода за гибелта.

Населението се моли старателно и принася в жертва кози, овце и крави. Но нищо не оказва помощ. Уорд Прайз споделя в писмата си, че загадъчната болест се популяризира от къща на къща и провокира суматоха измежду хората, които стартират всеобщо да бягат със фамилиите си. Тогава викат на помощ сановник, който декларира, че всичко идва от някой маг, който ненавижда дамите. И заявява предпочитание да помогне той да бъде оголен.

Всички мъже се подреждат в кръг. Пред всеки от тях има подложен камък, а в средата – забит прът, на който жрецът връзва кокошка. Опръсква я с кръвта на следващата жертва и произнася проклинание да откри килъра. След това я развързва и със мълниеносен жест й откъсва главата. Птицата се стрелва към един от камъните и умира. Жрецът показва: " Ти си този, от който идва всичко! ”. Помощниците на Прайз – лекар Робертсън и лейтенант Къмингс, които участват на ритуала, афишират този способ за цялостен парадокс и упорстват да се повтори. Десет пъти разнообразни кокошки падат мъртви пред един и същи камък. За присъстващите към този момент няма подозрение, че той е черният вълшебник. Няма следствие, няма съд. Виновникът е осъден. Веднага по-късно смъртните случаи се преустановяват. За скептиците всичко опира до самовнушение. Повярвали, че злосторникът към този момент го няма, дамите престават да се тормозят, написа
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР