Всеки човек мечтае за щастие, но всеки ли успява да

...
Всеки човек мечтае за щастие, но всеки ли успява да
Коментари Харесай

Разкриха тайната на щастието

Всеки човек мечтае за благополучие, само че всеки ли съумява да го реализира? Несъмнено всеки би се съгласил да получи незабавно благополучие, в случай че му се отвори такава опция. За страдание обаче, сходен тип вълшебства съществуват единствено в приказките, а в действителния живот нещата се случват по-трудно и с много труд. И въпреки всичко не е належащо да се прибягва до магия, с цел да се реализира благополучие в живота. Достатъчно е да измененията настройката си и да се преборите за него сами. Поне по този начин твърди Куро Каньете, създател на книгата „ Сега е ваш ред да бъдете щастливи “.

Ето каква е рецептата за реализиране на щастието, която той споделя пред списание „ HOLA “:

Тренирайте щастието си като мускулите си, това е тайната

Експертът по личностно израстване залага на умствените тренировки, с цел да бъдем щастливи, това е като физическото упражнение във фитнеса, би трябвало да го поддържаме, в случай че желаеме да забележим резултати. " Обучението ни да мислим целеустремено и умишлено е най-хубавото, което можем да създадем за себе си, колкото по-добре мислим и колкото по-укрепващи убеждения имаме, животът ни ще бъде по-пълен и благополучен. Авторът показва многочислени на практика образци по какъв начин да осъзнаем силата на нашите мисли. Промяната е в нашите ръце и в съзнанието ни. "

За да разберем по-добре какво е щастието и по какъв начин можем да го реализираме, като го упражняваме, разговаряхме с Каньете, който признава какъв е неговият ангажимент: „ Надяваме се, откакто прочетете тези препоръки да можете да щракнете с пръсти и да започнете да бъдете щастливи. Виждал съм чудеса и огромни промени с едно просто въображаемо тракване. А в случай че другите могат, значи и ти можеш “, споделя създателят на книгата.

Наистина ли сте щастливи?

Когато сте в действителност щастливи, вие го знаете. Тъй като сте на вашия витален път, помагате на другите с житейските си цели и се придвижвате към фантазиите си. Успехът е да бъдеш благополучен, до момента в който вървиш към това, което искаш. Уча хората да се обичат, тъй като когато обичаш себе си, вярваш и си благополучен в сегашния миг. Това е най-ефективният метод за реализиране на фантазиите.
Снимка: shutterstock  Разкриха тайната на щастието
Какво ти би трябвало, с цел да си благополучен?

Можете да бъдете удовлетворени от доста малко, несъмнено. Но можете да бъдете щастливи и с огромни фантазии. Важното е да сте почтени със себе си и да знаете, че го желаете. Някои хора не знаят какво желаят в живота, тъй като даже не са пробвали. Алехандро Санц сподели на майка си, когато бил дете, че желае да успее като артист, а майката му сподели, че това се случва единствено на един от милион. Алехандро Санц дал отговор: " Аз съм този на милион. " Вероятно Алехандро е роден за това, тъй че в случай че цялостен живот е бил месар или сервитьор, щеше да му отнеме доста работа, с цел да бъде благополучен. Важното е да опознаете себе си, тъй като когато познавате себе си, можете да знаете какви са вашите същински фантазии. Вашето благополучие е в фантазиите на сърцето ви.
Снимка: shutterstock  Разкриха тайната на щастието
Каква е разликата сред това да бъдеш благополучен и да постигнеш благоденствие?

Когато си същински благополучен, чувстваш се изпълнен като човек, достигаш същинския си капацитет и знаеш, че ти следва дълъг път. Постигането на несъмнено благоденствие е по-добре, в сравнение с да бъдете депресирани или изгубени, само че не е задоволително. Мечтата ми е един ден всеки човек на планетата да изпее своята ария, преди да почине. Необходимо е да се освободите от „ какво ще кажат хората “ колкото е допустимо по-скоро, незабавно.
Снимка: shutterstock  Разкриха тайната на щастието
Може ли някой във всяка обстановка да бъде благополучен?

Разбира се. Животът е пътешестване и премеждие, само че в случай че се закачите за това, което не е наред или за предишното, спирате да пътувате. Нещата постоянно са по-прости, в сравнение с наподобяват и ние сме тези, които ги усложняваме.

Що се отнася до това дали е допустимо във всяка обстановка, отговорът е „ да “. Срещнах деца от Африка, доста небогати, които са доста щастливи. Със сигурност е по-лесно да бъдеш благополучен при някои условия, в сравнение с при други, само че събитията в никакъв случай нямат последната дума за твоето благополучие. Има хора милионери (дори известни артисти или певци), които са нещастни и в последна сметка са пристрастени към опиатите. Ключът постоянно ще бъде, че мозъкът ви е ваш другар, а не зложелател. И за това би трябвало да упражнявате.

Какво може да помрачи нашето благополучие?

Страхът е това, което най-вече смущава щастието. Ето за какво би трябвало да се научите да се доверявате на себе си и на процеса на живота. Има едно прелестно изказване, което предлагам в книгите си и което всички читатели могат да си кажат и то е: „ Обичам себе си, оценявам се и съм кадърен да реализира това, което желая “. Или: „ Доверявам се на себе си и на процеса на живота “.
Снимка: shutterstock  Разкриха тайната на щастието
Как да преодолеем тези страхове, които ни пречат да бъдем щастливи?

Залагане на обич. В живота има две съществени страсти: боязън и обич. И те са несъвместими. Когато обичаш, ти си благополучен. Когато се страхуваш от нещо, страдаш. Бих ви споделил: любовта към себе си е вълшебният ключ за решение на всички проблеми.

И би трябвало да се опитате да спрете тези отрицателни мисли, които ни пречат да бъдем щастливи. Защото обществото ни образува още от деца. Страхът се появява на всички места: от време на време родителите ви предават своите страхове, когато сте на 10 години, или те ви се предават от учители, или по малкия екран, или филм... би трябвало да се предпазите от страха, с цел да поддържате вътрешен мир.
Снимка: shutterstock  Разкриха тайната на щастието

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР