Всеки човек мечтае да стане родител и да отгледа щастливо

...
Всеки човек мечтае да стане родител и да отгледа щастливо
Коментари Харесай

Историята на жената, която излиза от кома и разбира, че е станала майка

Всеки човек мечтае да стане родител и да отгледа щастливо и крепко детенце. Понякога това обаче става след доста старания и време, а историята на една жена в последните дни провокира същинска възхита в обществените мрежи.

Действието се развива пред предходната година, когато унгарката Силвия Бедо-Над постъпила в болница с COVID-19 и пневмония в напреднала бременност в края на предходната година. От Хатван я трансферирали в Будапеща, където се родило детето ѝ със секцио, до момента в който тя била в кома и на командно дишане. Докато дамата била в болница, за бебето се грижел брачният партньор ѝ, който от самото начало се тормозил, че тя може да не оцелее, описват от DarikNews.

Виж още:

На Коледа доктор му се обадил, че брачната половинка му е изведена от кома и като че ли го търси. Той я посетил още на идващия ден. Жената била будна и му отговаряла с очи. Новогодишната нощ е първата, която Силвия си спомня след тестването, само че тогава не осъзнавала какво се е случило. Посочила корема си, попитала за бебето и лекарят ѝ споделил, че то се е родило преди време. Силвия Бедо-Над през днешния ден е в дома си със фамилията си и се възвръща сполучливо, а в това време се радва доста на детенцето си.

Виж още:

Изображение: iStock Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР