Всеки човек, когото срещнем в живота си, се явява до

...
Всеки човек, когото срещнем в живота си, се явява до
Коментари Харесай

Няма случайни срещи. Всички са планирани от Вселената

 Няма инцидентни срещи. Всички са планувани от Вселената

Всеки човек, който срещнем в живота си, се явява до нас с избрана причина. Вселената има толкоз доста способи да свърже хората. Въпреки че мислим, че сме срещнали някого инцидентно, Вселената е възнамерявала всичко, за какво се нуждаем от този човек, от това какъв опит ще получим, общувайки с него.

Но хората, които срещаме, не постоянно ще са до нас до края на дните ни. Понякога те са с нас за малко, само че появяването им е просто ни е нужна! Всеки човек в нашия живот е или тестване, или наказване, или подарък.

Хора, които срещаме в живота си.

Хора, които ни нараняват

Такива хора се появяват в живота на всеки и не можете да се измъкнете от тях. Те се срещат на разнообразни стадии от живота, предизвикват ни премеждия, болежка, оскърбление, тъпчат ни, упрекват ни незаслужено, пускат злословия за нас и така нататък

Въпреки целия негатив, появяването им е нужна, с цел да може след прекосяване на всички проби да се научим да съчувстваме на хората и да ги разбираме. Защото, с цел да разбере казуса и болката на човек, човек също би трябвало да изпита всичко това.

Хора, които ни учат на нещо

Хората-учители също са нужни на всеки от нас. Те се появяват, учат ни на урок и по-късно изчезват, когато този урок е „ теоретичен “ от нас. Те ни вършат по-добри, макар че уроците от време на време са доста мъчителни, а от време на време сме привързани към човешкия преподавател с цялото си сърце и раздялата с него също е същинска покруса за нас.

Хора, които ни учат да прощаваме на другите

Тези хора ни оказват помощ да разберем, че е невероятно да трупаме яд в себе си, да ненавиждаме, да се наскърбяваме, би трябвало да можем да прощаваме, без значение какво.

Хора, които ни връщат на правилния път

Понякога по пътя към нашата цел се заблуждаваме, изгубваме се, започваме да вършим нещо изцяло неправилно. И тези хора се появяват в точното време и ни връщат на стремежи път.

Хора, помагащи ни да открием своето предопределение

Обикновено тези хора се появяват за доста малко време. Те ни оказват помощ да разберем за какво въобще живеем, какво желаеме да получим в живота, каква е задачата ни. С тях приказваме из душата, изливаме болкате си, отваряме сърцата си. След като поговорим с тях, нещо като че ли щраква вътре и ние започваме да разбираме какво би трябвало да създадем по-нататък.

Хора, мотовиращи ни към развиване

Тези хора се появяват, когато стартираме да излизаме отвън рамките, които сме открили по-рано. Започваме да откриваме нещо ново за себе си, гледаме някои просветителни видеоклипове, записваме се на забавни курсове, четем книги, гледаме потребни филми. Ние растем и се развиваме, слагаме си верни цели и цели.

Хора, които са ни изпратени, с цел да останат вечно с нас

Срещаме доста хора през целия си живот. Разбира се, не всички срещи и общувание са приятни. Но има хора, които ни срещат, с цел да останем дружно до края на дните си. И в случай че раздялата с другите е неизбежна, то с тях живеем в съвършена естетика през целия си живот. Тези хора са нашите родственици и другари, близки. Те би трябвало да бъдат оценени, обичани и уважавани поради обстоятелството, че са в нашия живот!

Нито една среща в живота ни не се случва инцидентно. Всичко от дълго време е предопределено, Вселената има собствен сюжет и проекти. Можем единствено да се подчиним на тези правила, да научим верния урок и да оценим тези, които даже и да изоставен живота ни, въпреки всичко оставят своя отпечатък …

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР