Всеки човек изпитва болката от загубата на любим човек в

...
Всеки човек изпитва болката от загубата на любим човек в
Коментари Харесай

Какво означава мъртъв човек да се появи в съня ни

Всеки човек изпитва болката от загубата на обичан човек в даден миг от живота си. И постоянно по-късно мисли за този, който към този момент не е измежду нас, и изпитва неговата липса.
 Сексът, еротичните сънища и по какъв начин да ги тълкуваме
Какво значат еротичните ни сънища

Тайни знаци

Може би по тази причина индивидът, по когото тъгуваме, може да се появи и тогава, когато не направляваме мислите си - в нашите сънища. И когато се разсънваме, неизбежно си задаваме въпроса за смисъла на тази поява.

Подсъзнанието е това, което " взема решение " какви ще бъдат нашите сънища. Но в случай че в миналото сънуваме мъртъв човек, неизбежно по-късно си задаваме въпроса дали това може да значи нещо, дали е метод той да желае се свърже с нас и да ни каже нещо.

" Виденията " за умрелия са резултат от мощното предпочитание да общуваш с някой, който към този момент не е на този свят, съгласно Патрик Макнамара, доцент по неврология и психиатрия в Бостънския университет. 67-годишният невролог постоянно написа публикации, свързани със сънищата и тяхното пояснение на уеб страницата Psychology Today.
 Снимка 627801

Специалистът твърди, че като цяло има рационално пояснение за, свързани умрял непосредствен човек. Те оказват помощ в процеса на излекуване от прочувствената контузия, нещо, което е доста значимо. Те носят известно утешение и религия, че още веднъж ще може да забележим хората, за които страдаме. Самият той споделя за това, което му се присънва след гибелта на родителите му и назовава това " сън посещаване ".

Темите в сънищата по-често включват минали мемоари и прекарвания за умрелия, във времето, когато е бил здрав и по-рядко от моментите на от заболяването или гибелта му или пък от задгробен живот, написа Daily Positive Info.

Дженифър Е. Шортър, психолог от Института по логика на психиката в Пало Алто, Калифорния, също е изследвала връзките сред будния живот и сънищата. " Няма метод да се каже какъв брой чест е сънят посещаване ", декларира тя. " Той може да се случи или малко след гибелта, или години по-късно, може да е чест или не чак толкоз ".
 Снимка 627803

Според нейните открития има няколко отличителни черти на посещаване: в него умрелият наподобява по този начин, както е изглеждал в действителния живот; умрелите постоянно споделят нещо за това по какъв начин са в този момент, в какво положение са; наличието им се усеща по-малко като осезаемо и повече телепатично; сънят е добре структуриран, спокоен, граничещ с естетика.
 Секс, говорене, сънна парализа и странните неща, които се случват по време на сън
Странните неща, които се случват по време на сън

Някои са естествени, други - не напълно

През 2016 година група канадски откриватели изследва сънищата на 76 хора на междинна възраст, които преди малко са претърпели забележителна загуба. Най-голям % от тях споделят, че сънуването на умрелия укрепва вярата им в отвъдното и им носи някакво утешение. И може би това е главният смисъл от срещата ни, въпреки и нереална, с хората, които сме изгубили, само че продължаваме да обичаме. Утехата, че може да ги " зърнем " още веднъж за момент.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР