Всеки човек иска да има много пари.Много от нас са

...
Всеки човек иска да има много пари.Много от нас са
Коментари Харесай

3 ритуала за привличане на повече пари в живота

Всеки човек желае да има доста пари.Много от нас са създания на вниманието и навиците, които по своята същина основават ритуали в ежедневния си живот. Дали нашите ритуали са преднамерени и потребни или безсмислени и контрапродуктивни е напълно под наш надзор. Нашите ритуали даже имат силата да привлекат това, което желаеме най-вече, от спокоен разум през мощно тяло до пълен портфейл. Ето три ежедневни ритуала, които можете да употребявате, с цел да привлечете благосъстояние.

 infomax-logo-50-15-HW  

3 ритуала за привличане на повече пари в живота

1.Направете си обред със сол

 пари 3 ритуала за привличане на повече пари в живота фотография: pinterest

Разпръснете шепа морска сол върху централната и задната страна на входната врата. Това ще ви донесе благосъстояние и ще притегли положително „ Чи “ в дома ви. Този обред също оказва помощ за привличане на обилие на всички, които влизат в къщата ви.

Увийте в найлон или в дребна торбичка чаена лъжичка морска сол и я сложете в портфейла си в скрито поделение. Твърди се, че това е мощен метод за привличане на пари. Сменяйте солта на всеки 10 дни.

Ако имате усложнения с ръководството на вашите пари, поставете морска сол във всички ъгли на къщата си. Можете да употребявате обособени пластмасови купички. Важно е да неги покривате. Този обред ще ви помогне да абсорбирате всяка отрицателна сила, която къщата ви може да крие. Отново сменяйте солта на всеки 10 дни.

2.Заклинание за обилие от канела

 пари 3 ритуала за привличане на повече пари в живота фотография: pinterest

Има три метода, по които можете да употребявате канелата, с цел да донесете обилие и да пренапишете връзката си с вашите пари:

На първо число на всеки месец вземете смляна канела в дланта си и застанете пред входната врата. Задайте желанието Когато тази канела духне, просперитетът ще влезе. Когато тази канела духне, изобилието ще пристигна и ще остане. Когато духа тази канела, изобилието ще живее тук. И по този начин се прави. Това също може да бъде тънко настроено, с цел да дава отговор по-добре на вашите планове, просто се уверете, че те са достоверни за вас и че вие ​​призовавате изобилието към вас и вашия дом, когато задавате желанието.

Почиствайте подовете си един път месечно с етерични масла от канела. Добавете няколко капки към вашия почистващ разтвор. Ароматът самичък по себе си ще накара вас и вашия дом да се почувствате по-изобилни, само че този обред е превъзходен метод за пречистване на остарялата заседнала сила и внасяне на нова просперираща сила в дома ви.

Почистете портфейла си с канела. Уверете се, че сте премахнали всички касови бележки, отпадък или предмети, които не са пари в брой, монети или дебитни/кредитни карти. След това вземете щипка канела и я поръсете върху портфейла си, с цел да привлечете благосъстояние и обилие към вас.

3.Купа за пари

 пари 3 ритуала за привличане на повече пари в живота фотография: pinterest

Почистете купата си.

Почистете енергийно всички предмети и джунджурии, които сте избрали да добавите в купата си с определения от вас инструмент за енергийно разчистване.

Вземете писалката и хартията и започнете да пишете желанията си в настоящо време, като че ли към този момент са се случили (примери: „ Аз съм богат “ или „ Имам $25 000 в банковата си сметка и целият ми дълг е изплатен “).

Добавете вашите предмети и джунджурии в купата си един по един и повторете желанието си с всеки детайл, който добавите.
Добавете свещта си в купата и капнете 1-2 капки от определеното от вас етерично масло върху нея, преди да запалите свещта. Енергията на огъня ще усили вашето проявяване!

Добавете писменото си желание към купата и я оставете малко покрай входната врата във вашия дом или на работното място (в взаимозависимост от това, в което сте по-фокусирани върху внасянето на разцвет и където и да се чувствате най-удобно)

Важно е да продължите да „ храните “ купата си с пари на всеки няколко дни с билки, монети, джунджурии, кристали или всичко, което съставлява обилие за вас.

След като свещта е изгоряла изцяло след потребление в продължение на няколко дни или седмици и се почувствате приключени с вашата купа за пари, върнете всички естествени детайли назад на Земята и подарете монетите или парите, употребявани за изработката на вашата купа за пари, на някого или идея, която може да се нуждае от него.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР