Всеки човек има своите сладки изкушения. При представителите на зодия

...
Всеки човек има своите сладки изкушения. При представителите на зодия
Коментари Харесай

Любимите десерти на зодия Овен

Всеки човек има своите сладки изкушения. При представителите на зодия Овен обаче те в действителност са доста. Овните безусловно не могат да действат, в случай че нямат нещо сладко в колата, офиса или чантата.

Представителите на тази зодия сигурно имат цялостен долап с лакомства и най-малко един рафт в хладилника с шоколадови десертчета. Любимите им сладкиши са тези, които съдържат канела и индийско орехче, заради простата причина, че овните слагат на фундамент подправките. foodpanda, подбра най-обичаните десерти на представителите на зодия Овен.

Торта Гараш - Това е една обичайната, шоколадова торта, която с изключение на, че е доста вкусна, е и елементарно налична. Тя е лека и сочна, макар изобилното количество масло и ядки.

Мляко с ориз - Любим десерт от детството, прочут на дребни и огромни. Някои хора го свързват със мемоари от детската градина, други - с моментите от ваканциите.

Крем брюле - Това е един от най-популярните френски десерти. Великолепният му усет се смята за доста сантиментален и отива на нежната душа, която представителите на зодия Овен носят.

Кадаиф - Популярен десерт от турската кухня, който се среща и в България. Неговата наслада е прекомерно мощна и не е по усета на всеки, само че овните умерено биха изяли една тава от сиропирания десерт.

И още за зодиите и обичаните десерти:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР