Всеки човек има своите индивидуални предпочитания кога и как да

...
Всеки човек има своите индивидуални предпочитания кога и как да
Коментари Харесай

Кога е най-неподходящото време да правите секс

Всеки човек има своите самостоятелни желания по кое време и по какъв начин да прави секс. Либидото на мъжете и дамите се покачва по друго време в денонощието. Докато дамите са по-сексуално настроени вечер, мъжете обожават утринния секс.

Кога е най-лошото време да вършиме секс?
Със сигурност най-неподходящо е правенето на секс по график в тъкмо несъмнено време всякога. Това ще убие половото ви предпочитание.

Секс придвижвания, които ще ви сближат
Най-популярното време за секс е вечер. Това демонстрират изследвания от 2018 година, оповестени във Frontiers in Psychology. Въпреки това е доста значимо да го вършиме, когато желанието ви споходи. Няма тъкмо несъмнено уместно или неуместно време за секс. Проучванията демонстрират, че макар известността на вечерното време за секс, хората са по-малко енергични, по-уморени вечер и вероятността да проявят най-хубавото от себе си е по-малка.

Правилата, които да спазвате, в случай че сте другари за секс
Средностатистически двойките вършат секс най-вече сред 9 часа вечерта и среднощ. Въпреки че това е най-предпочитаното време за секс, то не е най-пълноценното във връзка с приемане на задоволително приятност и положително показване пред колегата. Сексът вечер обаче е доста положително средство за битка с безсънието, тъй като подкрепя лесното заспиване. Сексът понижава напрежението и освобождава от напрежението, което го прави превъзходен естествен релаксант. Но с цел да вложите повече креативност, с цел да сте по-енергични и да оставите най-хубавото усещане у колегата си, утринният секс или сексът денем е най-хубавото решение. Той може да не е съвършен за двойки с ранни утринни работни графици, по тази причина всичко, от което имате потребност за здрав полов живот, цялостен с завършения и наслаждение, е спонтанността.

Няма най-лошо време за секс.
Има липса на мотивация, индиферентност и влизане в коловоз. Ако вършиме секс по график, съгласуван с работните ви задължения, това е най-лошата рецепта за фамилиарност, която сигурно убива половата връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР