Всеки човек има пороци и е интересен факт, че голяма

...
Всеки човек има пороци и е интересен факт, че голяма
Коментари Харесай

Кои са най-големите пороци на зодията ви

Всеки човек има пороци и е забавен факт, че огромна част от представителите на една зодия имат сходни пороци.

Това може да е вследствие от идентични желания, възгледи за живота и така нататък Открийте своя зодиакален знак и вижте дали притежавате някой от изброените пороци.

Овен

Овните обичат всички неразрешени неща и доста постоянно техните опити с алкохола, цигарите или някои други субстанции се трансформират в пороци. Най-често техният отрицателен недостатък е тютюнопушенето, написа Actualno.com.

Телец

Телците са гастрономи и обичат да хапват разнообразни странни храни и питиета. Обожават да си угаждат и постоянно прекаляват с потреблението на избрани нездравословни храни. Техен недостатък постоянно се оказва прочувственото хранене.

Близнаци

Близнаците са персони, които постоянно трансформират настроенията си. В устрема си да издигнат духа си протягат ръка към разнообразни нездравословни привички, само че и не чак толкоз нездравословни. Според статистиките представителите на тази зодия постоянно са пристрастени към секса, обществените мрежи или разнообразни мобилни игри.

Рак

Раците са прекомерно чувствителни персони, като постоянно техен недостатък се оказва приемането на антидепресанти и лекарства, които служат за възстановяване на настроението. Друг техен недостатък е, че от време на време се санкционират с апетит, което може да докара до съществени хранителни разстройства.

Лъв

Представителите на този знак са известни с пороци като хазарт, тютюнопушене, алкохолизъм и други

Дева

Девите са склонни да страдат от обсесивно-компулсивно разстройство и да протягат ръка към нездравословни пороци към цигари, алкохол и някои транквиланти.

Везни

Когато са разочаровани от света, Везните могат да посегнат към алкохола или разврата, с цел да се опитат да избягат от сивата действителност.

Скорпион

Представителите на този знак са известни със своята привързаност към секса и шопинга. Когато се усещат прочувствено нестабилни, те изпитват потребността да харчат пари или да се впуснат в скотски удоволствия.

Стрелец

Стрелците са пристрастени към пътуването. Освен това са известни със своята податливост към прелюбодейство. Обикновено не се стремят към здравословен метод на живот, а тъкмо противоположното – злоупотребяват с алкохол и цигари, нездравословна храна и други

Козирог

Козирозите са хората, които са минимум податливи на неприятни привички и пороци. Те се грижат за здравословното си положение и постоянен метод на живот.

Водолей

Водолеите са експериментатори, които не се опасяват да тестват разнообразни удоволствия, които не са изключително потребни за здравето. Може да натрупат огромен брой зависимости и да доближават до крайности.

Риби

Представителите на този знак се пробват да потушат болката и да избягат от действителността посредством алкохола или антидепресантите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР