Всеки човек има по-изразени и индивидуални черти на характера, които

...
Всеки човек има по-изразени и индивидуални черти на характера, които
Коментари Харесай

Лошите черти от характера, които ни правят щастливи

Всеки човек има по-изразени и самостоятелни черти на характера, които се одобряват от близките по друг метод. Някои ги считат за естествени, други ги одобряват като “лоши ” по отношение на своите усещания. Факт е, че всички имаме дефекти, само че психолозите ни окуражават в тази тенденция. Те настояват, че с малко самоконтрол и предпочитание можем да извлечем доста изгоди от нашите “лоши ” черти. Нека забележим и по какъв начин от най-често срещаните такива:
Прочетете още
Инат

Инатът в действителност е директно обвързван с качеството непримиримост и въпреки близките да считат обстоятелството, че сме прекомерно инатливи, за нещо неприятно и отрицателно, то ние можем да го използван в сфери, които ще ни донесат развиване и триумф. Важно е обаче вярно и обективно да прецените в кои обстановки си коства да се инатите и в кои е по-добре да позабавите темпото.

Разсеяност

Постоянно се разсейвате, не спазвате уговореното време, постоянно изпълнявате дилемите си най-бавно, приключвате последни на работа и така нататък - може би сте една концепция по-лениви или разсеяни, само че и това си има своите плюсове. От една страна, вие не сте толкоз нервни и не се претоварвате, до момента в който въпреки това, деликатното и по-бавното осъществяване на дилемите е по-сигурен метод за тяхното съвършено осъществяване. Това, че сме по-разсеяни, в действителност ни оказва помощ и в креативните инициативи - откакто въображаемо сме напуснали действителността, ние попадаме в света на въображението и вдъхновението. 

Агресия

Не всички хора съумяват да запазят хладнокръвие в по-напрегнатите обстановки. Някои са прекомерно нетърпеливи и избухват на секундата. Този вид персони нормално в миг на яд изговарят всичко, което досега са таели в себе си. Така че най-малко при тях би трябвало да сте сигурни, че не са лицемери и няма да скрият нищо от вас - въпреки че ще ви го кажат с малко по-груб звук и когато не са навръх себе си. 3 черти на женския темперамент, които мъжете постоянно са харесвали

Бъбривост

Не всеки може да издържи безкрайните монолози на бъбривите хора, които нормално не дават думата на никого различен. Но един по-мълчалив човек или интроверт сигурно би оценил и даже завидял на това ви качество - решително и умерено да заговаряте на всяка тематика и с който и да било.

Егоизъм

Най-често околните ви ви упрекват, че сте ужасни егоисти, само че пък това неимоверно си има много изгоди за вас като персони - може да се съхраните, да умеете да отказвате на близките, да се грижите пълноценно за себе си и да не позволявате никой да ви се качва на главата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР