Всеки човек е правен в някаква работилница. Кирил Петков според

...
Всеки човек е правен в някаква работилница. Кирил Петков според
Коментари Харесай

Кирил Петков рожба на Джепето, Асен Василев създаден в свърталище на вампири 


Всеки човек е юридически в някаква работилница. Кирил Петков съгласно мен е изработен от бащата на Пинокио, старецът Джепето. Заради своя блян към елементарен живот, Пинокио се озовава в сложни и рискови обстановки. Същото важи и за Кирил Петков – той е патогенен измамник и влезе в политиката безусловно неопитен, /да беше прочел най-малко „ 48 закона на властта “ или „ Князът “ на Макиавели/, разреши на Лена Бориславова да му стане държанка и да диктува решенията му. Симеон Дянков също имаше държанка, когато беше финансов министър, само че не разреши да го ръководи, като кукла на конци. Слабият „ ангел “ на Кирил Петков разреши на Лена, една година да коли и беси, до момента в който любовникът й беше министър председател.

Да уточним – тази интродукция няма за цел да бълва жълтини или да рови в чаршафите на нашите политици. Техен проблем е дали имат или нямат любовници, само че когато амбициозни същества като Лена, /също неподготвени за политиката/ ръководят България става ужасно и неуместно.

Какво схваща комплексираната и шавлива Лена от политика? Нищо. Знанията на тази прохождаща адвокатка се простират до интриги, шуробаджанашки назначения, женска завист и злоба. Тя не може да одобри, че Асен Василев е по-начетен и квалифициран от нея и любовника й. Завижда, прави му мръсни номера и му спретна заможен скандал.

В каква работилница е юридически Асен Василев? Вероятно в котило на вампири. На моменти той има безразсъден взор, вампирясва и изсмуква силата на хората към себе си. Крещи, когато желае да наложи мнението си. Бяга от публицист, когато го пита за половата му ориентировка. Ок, в случай че е гей – какво срамно има в това? Хиляди политици по света си признаха намерено, че са гейове. Ако Асен е решил, че тесногръдите българи ще го подиграват в случай че признае, че е гей бърка. Популярни актьори към този момент го направиха и никой не ги подиграва за това. Отдавна не виждам филми за вампири, нямам спомен и за вампир-гей, само че за какво не Асен Василев да е първият. Той не е малоумен, само че отнася съществени рецензии за работата си, които предизвикат егото му. Асен е раздразнителен, мъчно приема рецензиите и в случай че може „ впива зъби “ в съперника.

Да продължим с работилниците: Лена е юридически в работилница за шафрантии, Бойко Борисов е излязъл от конвейра на Капитан Америка /стар модел/, Пеевски е нелегално дете на господ Хермес и по този начин нататък.

В каква работилница е юридически президентът Радев е въпрос с нараснала компликация. Тепърва ще разберем. Може работилниците да са три: където са основани Ерик Хартман, Захари Стоянов или Остап Бендер.

Иво Югов

Според Аврам от Пловдив Шафрантия е жена, която има мощно увлечение има към делене на фамилни двойки, употребявайки своите умения с боравене както на турски чалъми, по този начин и с френски минуети! Обиграна е наследствено! Предава се родово – генетично е заложено!
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР