Всеки човек е индивидуален и притежава уникален набор от качества.

...
Всеки човек е индивидуален и притежава уникален набор от качества.
Коментари Харесай

Мъжете от тези зодии са най-умни

Всеки човек е самостоятелен и има неповторим набор от качества. И въпреки всичко принадлежността към един или различен знак на Зодиака дефинира в коя област човек е в положение изцяло да разкрие своя мисловен и нравствен капацитет. Астролозите са уверени, че равнището на просветеност зависи директно и от зодиакалното съзвездие, под което сме родени. Ето за кои мъжки  звездите са безапелационни, че имат впечатляващо равнище на просветеност.
Водолей
Този знак е покровителстван от Уран, който го подарява с съвсем галактически разум. Водолеят е човек от бъдещето. Той нарушава разпоредбите, не се преценява със стандартите и чупи стандартите. За него няма предубеждения. Той е модернист и безконечен мотор на напредъка. Водолеят постоянно върви с една крачка пред цялото човечество, по тази причина обществените правила му пречат - те лимитират опциите му и не разрешават разгръщането на цялостния му капацитет. Представителите на този знак са доста ерудирани, измежду тях има доста известни учени, изобретатели, писатели и философи. Такива хора са способни да схванат това, което е неразбираемо за другите, макар че постоянно геният на Водолея граничи с лудостта.

Близнаци
Близнаците са отлични дипломати и надарени бизнесмени. Тяхната планета подарява хората с доста гении - сладкодумство, творчество, дарба ловко да търгуват и водят договаряния. Близнаците могат ослепително да се потвърдят във всяка просвета, само че рядко избират точните дисциплини. Те избират филантропичната посока. От тях се раждат отлични публицисти, водещи, предприемачи.
Недостатъкът на мъжете Близнаци е, че постоянно им липсва неизменност, изключително когато става въпрос за дълга и виновна работа. Те са по-добри в оправянето със задания, които изискват бързи и изобретателни решения. Ето за какво и мъжете от този знак са цялостни с необикновени хрумвания и подхождат креативен към всяка работа.
Лъв
Тези мъже са надарени с благотворителност, устойчивост и мъдрост. Лъвът е отличен стратег и пълководец, знае по какъв начин да провежда хората и по какъв начин да ги управлява. Той е наясно по какъв начин да оцени качествата и гениите на другите и да насочи работата им в потребна посока. Сред Лъвовете има доста сполучливи предприемачи, шефове, политици. Любовта към хубостта и изкуството също не са им непознати. Повечето Лъвове са същински работохолици. Обикновено избират интелектуална работа и тя им се отдава елементарно. Лъвът е постоянно е нащрек, мъчно е да го заблудите. Единственият сериозен зложелател на мозъка му е неговата податливост да се поддава на непознатото хвалебствие.
Козирог
Той е доста порядъчен и прозорлив, защото е покровителстван от Сатурн. Животът и кариерата му вървят добре и по проект. Козирогът не прави спонтанни неща. Поговорката „ Три пъти мери, веднъж режи “ е тъкмо за него. Козирогът не хаби на вятъра духовните си сили.
Той е спретнат човек, който не обича да поема ненужни опасности, а неочакваните промени и съмнителните опити въобще не му са присъщи. Той натъртва единствено на това, което може да му бъде от изгода в работата или вкъщи. Козирозите не губят време за безполезни занимания. Те постепенно, само че несъмнено се придвижват по кариерната стълбица, знаейки авансово какво тъкмо желаят.
Скорпион
Мъжът Скорпион е извънредно интелигентен. Планетата Плутон го подарява с неизчерпаема жизнеспособност и дарба да се преражда от пепелта. Той знае по какъв начин да печели пари и да ги усилва.
Скорпионът постоянно работи няколко хода напред. Той в никакъв случай не може да остане в сянка. Ролята на мишок не е за него. Дори в сериозни обстановки такива мъже непроменяемо остават трезви и разсъдливи. Невъзможно е да разстроите или да притиснете на тясно мъжа Скорпион. Благодарение на своята невероятна просветеност той постоянно съумява да откри излаз и от най-трудната обстановка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР